2777
2789
عنوان

بیاید ببینید👀+عکس

261 بازدید | 17 پست

دیروز رفتم ان تی ۱۴ هفتمه گفت سرزبونی میگم پسر بنظرتون چقد میتونه درست باشه چیزی متوجه میشد

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عه عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی بدنیا بیاریش  

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
عه عزیزم مبارکه انشالله بسلامتی بدنیا بیاریش    

ممنونم مرسی

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
سنوی هفته های اول رو داری یه خانمی اینجا از روی اون برای من گفت درست بود

شما رفتی ان تی بهت جنسیت نگفتن

من ان تی زود رفتم گفت کوچیکه معلوم نیست ولی چند روز پیش برای غربال دوم رفتم گفت پسره

چه خوب عزیزم سلامت باشه😍😍😍

منم احتمال داد پسر حالا منتظرم ۱۸هفته برم ببینم چی پیش میاد

من یه پسر دارم این دومیه چن هفته رفته بودی

من یه پسر دارم این دومیه چن هفته رفته بودی

سلام

عزیزم من الان 9 هفتمه

هفته 7 رفتم سونو خداروشکر قلبش میزد 

میشه راهنماییم کنین بعد این چند تا ازمایش و سونو  و غربالگری دارم که بدونم خداروشکر نی نیم سالمه و خدای نکرده بیماری خاصی نداره مثلا سندروم دان و......

2790
2778
2791
2779
2792