2777
2789
عنوان

امروز تولد مادر شوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
چون مادر شوهرا خیلی بین عروسایی که غریبن با اونایی که از فامیل خودشونن فرق میذارن و همچنین بین بچه ه ...

حالا اینا بماند کاشکی دخالت نمیکردن همه چی درست میشد...

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
حالا اینا بماند کاشکی دخالت نمیکردن همه چی درست میشد...

آره دقیقا پیش بقیه جاریام میشینه پشت سرم میگه ازبس خرج دک و پزش میکنه شوهرش هیچی نمیشه اینام میاد بگوش من میرسه ولی عید یبار اومده بود خونه ما میگفت دست برادرت خالیه نمتونه خونشو عوض کنه خونه بزرگتر بگیره شوهرمم گفت زنش یکم کمتر بخوره و یکم کم دست شوهرش باشه مث زن من حل میشه مادرشوهر گفت که اخه نمیشه که اینرو به کسی گفت شوهرمم گفت ولی پشت سر زن من میتونی بگی چرا...در حالیکه شوهر من از همه برادراش جلوتره ونه داریم هردوتامون ماشین داریم کلی طلا داریم حساب پس انداز خوب داریم اونا بخدا هیچکدوم اینارو ندارن و فقط عین گداها میپوشن ولی درعوض مثل گاو میخورن ماهی ۵ کیلو فقط گوشت قرمز میخورن فقط خرج شکم میکنن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مادر شوهرا خیلی بین عروسایی که غریبن با اونایی که از فامیل خودشونن فرق میذارن و همچنین بین بچه ه ...

منکه ک غریبم و اون دوتایی دیکه همشهری شون 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...