2777
2789
دیفونهههه🤣

🤑😁😁😁😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂فقط سه چهار کیلو میخوام کم کنم اخههه باشه عزیزم مغسی💋

اوکی

موفق باشی عزیزم

به سلامتی به وزن دلخواهت برسی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
سیر نمیشم که اخه.ببین بجاش بیا بریم دیزی بزنیم با ریحون و پیاز و دوغ مهمون من بعدشم لم بدیم و یه چرت ...

استاتر رژیم ه منو مهمون کن😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
سیر نمیشم که اخه.ببین بجاش بیا بریم دیزی بزنیم با ریحون و پیاز و دوغ مهمون من بعدشم لم بدیم و یه چرت ...

لعنت بر شیطان رجییییییم

کییییییش،،،برو اونور😂😂😂😂

لعنت بر شیطان رجییییییم کییییییش،،،برو اونور😂😂😂😂

خندیدمااااااااا😂😂😂 ببین حرف منو گوس کن لوبیا موبیارو ولش کن بریز سطل اشغال.اینار بچسب پیتزا سیر و استیک.چیز برگر با پنیر دوبل کباب ترکی ماکارونی با ته دیگ چررررب نون لواش یا سیب زمینی.قرمه سبزی شب مونده با سیر ترشی.😋😋😋😋😋همسونم به یه تغار نوشابه یخ بخدا

خندیدمااااااااا😂😂😂 ببین حرف منو گوس کن لوبیا موبیارو ولش کن بریز سطل اشغال.اینار بچسب پیتزا سیر و ...

اصلنشم من این کارارو نمیکنم 😝😝😝

برو همشو خودت بخور گامبو بشیییییی😛

######

من دوسش دارم ساقه و برگای ترد وسطشو میخورم میتونی آبشو بگیری و با ی چیزی ک طعمشو دوست داری میکس کنی ...

مثلا با بستنی خامه ای قاطی کنم بخورم خوب جواب میده هاااا نع؟؟😁😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز