2777
2789

اخلاق و رفتار، درک و شعور،علاقه، تیپ و قیافه، کار و موقعیت اجتماعی و در اخر پول

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی دیگه گفت صد درصد😐😐😐یعنی شما تضمین میکنی؟😁

بستگی به خودت داره. 

اگه کدی که تلگرا‌م بهت میده رو به کسی داده‌باشی یا دیده‌باشی کسی از روی گوشی‌ت میتونه وارد شه، به این نمیگن هک، میگن فیشینگ. اگر نه اصلاً احتمال نداره. 

والا من برام دیدش ب زندگی مهمه که برنامه ریزی داشته باشه تناسب بین دوستو خانواده و فامیلو زنو بدونه.بقیه چیزا آدم میتونه بهش  اعتماد کنه. رفتاراش دهاتی نباشه .چهرشم چندشم نشه یا مثلا وحشی و عقده ی جنسی نباشه چون تو ی نگاهای اول کاملا مشخص میشه.

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !
بستگی به خودت داره.  اگه کدی که تلگرا‌م بهت میده رو به کسی داده‌باشی یا دیده‌باشی کسی از ...

اینو ببین لطفا

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

جالبه 

همه دخترا مژه مصنوعی،گونه مصنوعی،دماغ عملی،لبا ژل،چشا لنز

بعد دنبال مرد واقعی میگردن

عروس چه طبعش شاعرانس/ازون عشقای شعرای قدیمی میخواد/امسال عشق شیرین و فرهادلیلی و مجنون/ بیژن و منیژه میخواد/آقادوماد اما تو یه فاز دیگس/دلش دختر چشم و گوش بسته میخاد/اونا که نسلشون منقرض شد/ب جاشون هرروز دافای خسته میاد