2777
2789
عنوان

فیلم عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 25 پست
منم دوست ندارم فیلم عروسیم رو به کسی نشون بدم چون اصلا دوسش ندارم ،بگو خونه مامانمه. 

خب میگن برو بیارش😂

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

شماخودت کنجکاو نمیشی ببینی تو فیلم بقیه چطور افتادی

نه😂

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فیلم داداششونم هستااا من ک فیلمم بیاد اکران خانوادگی میکنم خلاصص

فیلم داداش نیست عزیزم فیلم عروسی هستش منم فیلم عروسی داداشمو ندیدم واجبم نبود دیدنش

نشون بده بابا بی خیال پس واسه چی اینهمه هزینه کردی 

برا اینکه یادگاری از قشنگ ترین شب زندگیم داشته باشم نه که اکران عمومی کنم

چند بار بگو یادم رفت بیارم و .... بعد خودشون دوزاریشون میفته که دوست نداری نشون بدی بیخیال میشن . وا ...

نه خیلی معنی ایما واشاره رومتوجه نمیشن باید سیخ زل بزنی توچشماشون بگی نمیخوام😂

اها دوماد توو عروسی نبود پس خوشبخت بشین😄

همون دیگه عروس و داماد 😊که اسم فیلمشون فیلم عروسیه نه فیلم داداشی😃

زنداداشم وقتی فیلم عروسیشون اومد خودش فیلمشون رو برداشت آورد خونه ی بابام وقتی هممون جمع بودیم ب همه نشون داد یکی از خواهرامم ک نبود بعدش اومد ب اونم نشون داد ولی ی حرکتی ک زدن این بود ک همه فقط قسمت‌هایی ک خودشون بودن رو دیدن و رفتن و کاری ب باقی فیلم نداشتن کلی تو ذوق زنداداشم خورد

مهربونا میشه با قلب پاکتون 1 صلوات مهمونم کنید مسئله زندگیم حل شه ❤️❤️