2777
2789
عنوان

کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
روز عید پریود شدم همون ۲۹ اسفند 

اگه همزمان با پریودت بوده و مقدارش چند تا قطره یا یه ذره بیشتر میتونه لک لانه گزینی باشه    بیبی بزن حتما    خبرشو بده 😍😍😍

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
اگه همزمان با پریودت بوده و مقدارش چند تا قطره یا یه ذره بیشتر میتونه لک لانه گزینی باشه    ...

من ۲۹ اسفند پریود شدم تا ۵ ام 

۱۷ ام لک بینی و ترشحات قهوه ای داشتم تا دوروز 

دوباره موعد پریودم همش لک و ترشح قهوه اییه اصلا خون ندیدم... بی بی بزنم جواب میده ؟ 

همشم کمرم تیر میکشه 

سینه درد داشتم نزدیک موعدم ولی کم شده ولی امروز سینه راستم توش خیلی درد میکرد

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همزمان با پریودت بوده و مقدارش چند تا قطره یا یه ذره بیشتر میتونه لک لانه گزینی باشه    ...

کم که یعنی من از ۲۹‌ام تا امروز کلا ۳تا نوار استفاده کردم 

در حالی که پریودای قبلیم ۳روز اول ۱بسته مصرف میکردم

وای باهات حرف میزنم دست و پام میلرزه از جذبه عکست 🤣😑😑😑

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

عزيزم تو اقدامى؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
عزيزم تو اقدامى؟

نه فدات شم اصلا

من همیشه ۲روز اول پریودیم ۱بسته یا ۱بسته و نصفی نوار مصرف میکردم از شب قبل ۲۹ ام تا امروز کلا ۳تا دونه مصرف کردم 

نه فدات شم اصلا من همیشه ۲روز اول پریودیم ۱بسته یا ۱بسته و نصفی نوار مصرف میکردم از شب قبل ۲۹ ام تا ...

حتما دكتر برو شايد باردار باشى

اگه نبودى خودش سونو و آزمايش مينويسه شايد هورمونات به هم ريخته

اگر همه چيز هم اوكى بود شروع كن گرميجات بخور كاچى درست كن بخور و اون چيزايى كه تو تاپيك قبلى به دوستمون گفتم

تو ايام پريودت هم به هيچ عنوان لبنيات و ترشيجات و گوجه و خيار و اينا كه سرديه نخور

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
حتما دكتر برو شايد باردار باشى اگه نبودى خودش سونو و آزمايش مينويسه شايد هورمونات به هم ريخته اگر ...

نشونه ای از تنبلی و کیست و اینا ندارم چون به موقع و سروقت پریود میشم گاهی سر ساعت مثلا ۲.۳ بعد ازظهر !

چقد احتمال بارداری هست بنظرت؟

نشونه ای از تنبلی و کیست و اینا ندارم چون به موقع و سروقت پریود میشم گاهی سر ساعت مثلا ۲.۳ بعد ازظهر ...

دليل نميشه چون سر ساعت و وقت پريود ميشى تنبلى نداشته باشى

همين كم شدن خونريزى يكى از نشونه هاشه

عمه منم همينطور بود رفت سونو و گفتن تنبلى داره يكى از تخمدانات

البته چيز نگران كننده اى نيست حتى بدون دارو هم حل ميشه

احتمال باردارى هم با يه بيبى چك مشخص ميشه گلم

دليل نميشه چون سر ساعت و وقت پريود ميشى تنبلى نداشته باشى همين كم شدن خونريزى يكى از نشونه هاشه عم ...

باشه فردا میذارم یه بی بی جوابشو تاپیک میزنم .

ممنونم از راهنماییت عزیزدلم😍

باشه فردا میذارم یه بی بی جوابشو تاپیک میزنم . ممنونم از راهنماییت عزیزدلم😍

قربونت برم انشالله كه هر چى دوست دارى باشه جوابش😘

کم که یعنی من از ۲۹‌ام تا امروز کلا ۳تا نوار استفاده کردم  در حالی که پریودای قبلیم ۳روز اول ۱ ...

حتما بیبی استفاده کن عزیزم انشالله که بارداری 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی