2789
200

عزیزم مهم نیست چنده 

توی حاملگی طبیعی بتا باید هر48ساعت دوبرابر بشه 

شما 48 ساعت بعد ازمایش اول دوباره ازمایش بدین ببینین رقمش چنده

ماماهستم خوشحال میشم سوالی داشتید بپرسید😊😍❤🙇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 5 شهریور موعدم بود دوهفته گذشته بود عددبتام 11 بود دکتر گفت حامله نیستی یک ماه از موعدم گذشت ( 5 مهر ) فرستاد منو واسه آزمایشای هورمونی و سونو ک ببینه شاید کیست دارم و بهم گفت حتی اگه حامله هم باشی چون بتات پایینه نطفه سالمی نیست توی سونو بهم گفتن ساک حاملگی دیده میشه سن حاملگی هم 5 هفته اس !!!! من الکی کلی استرس کشیدم ک نمیمونه و فلان .... بعد تشخیص دادن لقاح دوهفته دیر انجام شده در واقع هفته آخر سیکل تشکیل شده .... خدا رو شکر الان سالمه و داره توی دلم تکون میخوره ایشالا آخر ماه هم دنیا میاد

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
مرسی فداتتت ته هیجی ندارم

خب ایشالا ک خیره ..... ایشالا چند هفته دیگه میری سونو قلب خیالت راحت راحت میشه 😉

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
جدی میگی چه حالببب تبریک میگم عزیزم

آره دیگه بدن آدما باهم فرق داره و متاسفانه دکترا بعضی وقتا اینو یادشون میره و اونچیزی ک معمولا نرماله رو در نظر میگیرت و استثنا ها رو نمیگن و ب آدم استرس میدن .... ایشالا ک بچت سالمه و 9 ماه دیگه ب سلامتی بغلش میکنی 

قربونت ...