بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من 5 شهریور موعدم بود دوهفته گذشته بود عددبتام 11 بود دکتر گفت حامله نیستی یک ماه از موعدم گذشت ( 5 مهر ) فرستاد منو واسه آزمایشای هورمونی و سونو ک ببینه شاید کیست دارم و بهم گفت حتی اگه حامله هم باشی چون بتات پایینه نطفه سالمی نیست توی سونو بهم گفتن ساک حاملگی دیده میشه سن حاملگی هم 5 هفته اس !!!! من الکی کلی استرس کشیدم ک نمیمونه و فلان .... بعد تشخیص دادن لقاح دوهفته دیر انجام شده در واقع هفته آخر سیکل تشکیل شده .... خدا رو شکر الان سالمه و داره توی دلم تکون میخوره ایشالا آخر ماه هم دنیا میاد
دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
آره دیگه بدن آدما باهم فرق داره و متاسفانه دکترا بعضی وقتا اینو یادشون میره و اونچیزی ک معمولا نرماله رو در نظر میگیرت و استثنا ها رو نمیگن و ب آدم استرس میدن .... ایشالا ک بچت سالمه و 9 ماه دیگه ب سلامتی بغلش میکنی
قربونت ...
دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد