2777
2789
عنوان

گدایی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 22 پست
وامش اره قرضه ولی کمک مالی یه جور گدایی مگه نمیشه؟

عزيزم توى توضيحات نوشته وام يا قرض الحسنه كه قرض الحسنه يعنى قرض بدون سود .... 

نوشته كه بازپرداخت هم ميكنه بنده خدا... 

فكر نكنم منظورش گدايي باشه. 

آره. طرف عکس دندون بچشو میفرسته میگه پول میخوام عصب کشیش کنم کاربرام براش پول میفرستن اینو من خودم ...

وای این دندونم تو دیوار چن تا دیدم میگن میخوان دندوناشونو درست کنن پول بدن من نمیتونم ساکت بشینم به همشون گفتم زیاد به خودت فشار نیار بکش خودتو راحت کن همشونم بلاک میکنن    

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم توى توضيحات نوشته وام يا قرض الحسنه كه قرض الحسنه يعنى قرض بدون سود ....  ن ...

آره قرض بحثش جداس چون ضمانتی برای پرداختش میده ولی بعضیا واقعا گدایی میکنن

ماشاالله چه حوصله اى دارى، ميرى تو ديوار ميگردى جواب مردم رو ميدى......😃

یکی از تفریحات سالممه وقتی کاری ندارم یه بار رفتم به یکیش یه چی بگم گفتم اول سلام کنم برگشت گفت تو باز اومدی چی میخوای از جوونم بزار به کارم برسم   

خیلیا از این آگهیا میزارن یکی نوشته بود نون شبم نداریم بخوریم بچم کوچیکه اونم پوشک لازم داره سایز 3ب ...

چه حوصله ای داری عکسم براش فرستادی 😂😂😂

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
وامش اره قرضه ولی کمک مالی یه جور گدایی مگه نمیشه؟

این همه ادم از بانکا وام برمیدارن و از اقوام قرض میگیرن اینا همه گداییه؟؟لفظت خیلی زشته

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز