2789
تو منی؟؟؟خونه ماهم جنگ بود دقیقا سر خانوادش و همه چی

دعواهای بی فایده. فقط رابطمون نابود میشه و اعصاب من هر روز داغنتر

اون که عوض بشو نیس، کلا خانواده اش فحشم بهم بدن، هیچ کاری نمیکنه.

منم تو شوكم.يه شوهر ولخرج،از عید تا حالا ده میلیون خرج کرده.همشم خورد و خوراک،چپ و راست مهمون دعوت م ...

ما هم سال اول اینجوری بودیم.

الانم عید 500 عیدی داده به خانواده اش... اونوقت من هیچی برای خودم نخریدم. حرفم بزنم فکر میکنه میگم نخر و زورم میگیره. بابا آخه اندازه جیبت خرج کن. چرا از زن بدبختت و زندگیت میزنی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=87410176]ما هم سال اول اینجوری بودیم. الانم عید 500 عیدی داده به خانواده اش... اونوقت من هیچی برای خودم نخری ...[/QUOTE]

عزیزم من ۵ ساله ازدواج کردم.امسال بیش از حد ولخرجی میکنه....ماهم وام سنگین داریم بعد من باید از همه چیزم بزنم تا بتونه جبران کنه.بخدا اعصابم خورده وقتی میبینم بقیه چجوری مهمون داری میکنن اونوقت ما باید اینجوری باشیم!!!آخه اگه فک و فامیلو دعوا میکرد حرصم نمیگرفت همش دوست و رفیقاشو هی میگه میان.بخدا منم آدمم هفته ای دو سری مهمون دارم.هی تمیزکاری کنم،غذا بپزم جمع و جور کنم.امشب مهمون دعوت کرده دوباره پس فردام دعوت کرده.دلم میخواد سر بزارم به کوه و بیابون به خدا.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

دعواهای بی فایده. فقط رابطمون نابود میشه و اعصاب من هر روز داغنتر  اون که عوض بشو نیس، کلا خان ...

دقیقا عین ما 

متنفرم از خانواده ی بی لیاقتش متنفر صبحی باز ز زد به شوهرم صداش اومد. باز سگ شدم خوابم پرید سر صبحی

خدایاشکرت