2777
2789
عنوان

یاعلی ع

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 75 پست
یا علی اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم توروخدا ما منتظرای بچه رو از یاد نبرین😭

سلام عزیزم در چه حالی یکی از دوستانمون حاجتش رو گرفته پیام داد امروز بهم خیلی خوشحال شدم شما در چه حالی

سلام عزیزم در چه حالی یکی از دوستانمون حاجتش رو گرفته پیام داد امروز بهم خیلی خشوحال شدم شما در چه ح ...

سلام عزیزم وضعیت داداشم هنوز همونجوره😢 بدتر اینه که روحیش هم خوب نیست توروخدا این شبا واسش دعا کنید😢😢🙏🙏🙏🙏

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم در چه حالی یکی از دوستانمون حاجتش رو گرفته پیام داد امروز بهم خیلی خوشحال شدم شما در ...

سلام عزیزم.خوشبحالش خدا و حضرت علی بهش نظر کردن😢😢

من هنوز حاجتمو نگرفتم..امیدوارم به حق شبای قدر همه حاجت رواشن منم جزو حاجت رواها باشم دعام کن عزیز دلم خیلی شکستس😭😭

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
سلام عزیزم در چه حالی یکی از دوستانمون حاجتش رو گرفته پیام داد امروز بهم خیلی خوشحال شدم شما در ...

چی شده باید چیکار کنیم؟

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

یاعلییییییییییییییییییییییییییییی

خدا خوددددش میدونه حاجت قلبیم چیه .

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل الفرجهم 

۱۴ تا به نیته ۱۴معصوم فرستادم

۵تابه نیته ۵ تن فرستادم 

به حقه همین اذان همه گی حاجت روا بشیم یا حضرت علی ع کمکمون کن

🤩💛💛🤩

واسه بودنه کسی تو زندگیم باج نمیدم؛هر کی دوسم داشته باشه همیشه هست...