2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت عنتر خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 6999 بازدید | 131 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااای خدا نکشه تو را .تصور کاهوها را کردم که قربانی شدن   اگر زبون داشتن میگفتن گنه کرد ما ...

خدا لعنتت نکنه پوکیدم از خنده که😂😂😂😂

الان شوهرم فکر میکنه خل شدم دارم بلند بلند میخندم واس خودم

گفتم عزیزدلم بخدا اینجوری باهاش حرف میزنم میگم مستقل شیم اینقدر فشار بهمون نیاد همش داره کار میکنه م ...

مامانش شوهر نداره یا حقوق

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
بیفکری کرده شوهرت خیلی.توجمع این حرفو بهش زدی؟

نه اصلا حواسم به عزت و غرورش هست ولی دلخون ام دیگه هفت ساله تو این خونه هر روز برای همه غذا درست میکنم مادرش یکساله غذا درست نکرده میتونه ولی نمیکنه خودشو زده مریضی حالش خوبه هیشکی اندازه من بدحال نیست 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
گفتم عزیزدلم بخدا اینجوری باهاش حرف میزنم میگم مستقل شیم اینقدر فشار بهمون نیاد همش داره کار میکنه م ...

شوهرت مستقل نشده، وابسته ست، حالا یا روانی و شخصیتی یا مالی

متاسفانه در ایران خیلی از آدمها بدون رسیدن به استقلال هویت و شخصیت و گاهی مالی ازدواج میکنن که اولین شروط ازدواج سالمه 

نه اصلا حواسم به عزت و غرورش هست ولی دلخون ام دیگه هفت ساله تو این خونه هر روز برای همه غذا درست میک ...

ای وای چقد شرایطت سخته واقعا دعامیکنم بتونید مستقل بشید و اوضاع مالیتونم عالی بشه 

تا خدا با من است زمانه با من است .
نه اصلا حواسم به عزت و غرورش هست ولی دلخون ام دیگه هفت ساله تو این خونه هر روز برای همه غذا درست میک ...

اگه واقعا میخوای از اونجا بلند بشی مرگ یه باره شیونم یه باره دختر

محکم جلوش وایستا و تا اخرش برو و بگو باید خونه مستقل بگیری واسم

ناراحت نشي ولي تا زماني كه اونجايين خونه دار نميشين

چکار کنم چه خاکی به سرم بریزم شوهره ولخرج و بی فکر دارم ...همش آت وآشغال میخره مادرشم ولخرجه خودش مادرشو میشناسه میپرسه ازش مامان لامپ اتاقت خوبه میخوای یکی دیگه بخرم مادرشم میگه دوتا بخر یکی هم برا هال نور بیشتر بشه شوهر میگه مامان صد تومنه دونه ای جواب میده خب لازمه بخر ...زورم گرفته بهش میگم تومادرتو میشناسی چرا توقع ایجاد میکنی 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
واااااای خدا نکشه تو را .تصور کاهوها را کردم که قربانی شدن   اگر زبون داشتن میگفتن گنه کرد ما ...

وای نخند خواهر بخدا اعصابم خرابه.خونه نمیزارمش بره بمیره

خب کاهوها رو اونجابودیم دادن بهم منم پرت کردم سرش اونم برداشت برد نمیدونم کجا 

2790
2778
2791
2779
2792