2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 50 پست
۲۲ زن سوم

عزیزم چرا آخه؟چرا قبول کردی؟میدونستی دو تا دیگه ام داره؟😟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

خخخخ. بس تو هوویی نه اون

اون ازمن ۱۷ سال بزرگتره و یکارایی میکنه که کلی داغون میشم..من اصلا از وجودش مطلع نبودم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چرا آخه؟چرا قبول کردی؟میدونستی دو تا دیگه ام داره؟😟

یه خانومشو طلاق داده..ولی اصطلاحا من زن سومم..خیلی سختمه بخوام بزارم برم دوسش دارم دق میکنم بمونم هم باوجود هوو دق میکنم..بعضی اوقات بپام میفته گریه میکنه میگه ناچارم ازش بچه دارم تو بمون اگه بری میمیرم کلا موندم چیکار کنم

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
حتما وضعش اوکی هست که اینهمه زن داره

اره وضعش خوبه..

حالم خیلی بده سرم داره میترکه میترسم قرص بخورم و باردا  باشم

حالم خیلی بده سرم داره میترکه میترسم قرص بخورم و باردا  باشم

حالا چرا دعواتون شد؟؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

امیدوارم خدا هرجور که به صلاحته مشکلتو حل کنه.

مگه عقد کردنی شناسنامشو ندیدی؟

نه اول صیغه محرمیت قرار بود،اشنا شیم تو اون مدت کلی محبت کرد کلا قلق منو گرفت دستش عاشقش ک شدم گفت حالا بیا محضری کنیم رفتم سر محضر فهمیدم زن داره و بچه

حالا چرا دعواتون شد؟؟

سر مسائل کوچیک هرموقع باهاش تماس میگیرم میبینم خانوم کنارشه و جواب منم سرد میده منم خیلی ناراحت بودم و سختمه خدا واسه هیچکسی نیاره