2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم من چیه؟¿

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 24 پست
خودت دست ب قلم شو 😉👍

بعده ازدواج یه دونه نقاشی هم نکشیدم 😢

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فرق داره عزیرم حدیث هم خب مونثه ولی معنی حدیث یعنی داستان و حکایت 

حدیث در قواعد عربی کلمه مذکره، وقتی ه تانیث می گیره میشه مونث، وگرنه معنیشون یکیه، حالا درسته ما هر دو رو اسم مونث میدونیم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
حدیث در قواعد عربی کلمه مذکره، وقتی ه تانیث می گیره میشه مونث، وگرنه معنیشون یکیه، حالا درسته ما هر ...

این کاملا اشتباهه

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
بعده ازدواج یه دونه نقاشی هم نکشیدم 😢

ای جان 😭😭😭 انشالله وقتشو پیدا میکنی اولین نمونتو واسم بفرس

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
این کاملا اشتباهه

عزیزم برو تو نت بخون متوجه میشی کدومش اشتباهه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من بیشتر از شما درباره اسمم تحقیق کردم خانم های عرب زیادی با اسم حدیث داریم 

حالا چون اسم شماست قواعد زبان باید تغییر کنه؟ حالا برای من نباید مهم باشه، چون که اسم من حدیثه نیست

2790
2778
2791
2779
2792