soodehmk مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 622 عنوان بی خوابی | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 33 پست اونایی که بیدارن بگید چرا بیدارید ؟ هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺 1398/01/30 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلقک عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 12044 دیشب چی شد ناگهاااان ؟! سایت قطع شد؟ هرکاری کردم نتونستم واردش شم نتمم وصل بود خوبه یه شب بیخ ... اره منممممماتفاقا تو همین تاپیک هم بودمبعدش ناچار شدم برم بخوابم😂😂😂 اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
selin97 عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 4531 چرا عزیزم؟ از زندگی الانت راضی نیستی؟ مجردم ،،فعلا ازدواج نکردمولی خب اون آقام بهترین کیسم بود.. کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
soodehmk مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 622 اره منممممم اتفاقا تو همین تاپیک هم بودم بعدش ناچار شدم برم بخوابم😂😂😂 واااااای گفففتی ، من تا حالا بخاطر بیخوابی تایپیک نزده بودما 😂 شانس من بود هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
soodehmk مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 622 مجردم ،،فعلا ازدواج نکردم ولی خب اون آقام بهترین کیسم بود.. عزیزم چقد ناراحت شدم ، حق داری حالتو درک میکنم ، عروسی به کامت تلخ شدولی اینم بود ازدواج به قسمته ، فکر نکن بهترازون دیگه نمیاد خدا بزرگه ، منم مجردم عزیزم هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺