2777
2789
عنوان

مهره ی مار

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 29 پست
نمیدونم والا چی بگم ما دو سالی هست که خداروشکر وضعیت مالیمون بهتر شده شایدم بی تاثیر نبوده ولی قطعا ...

صد در صد لطف و حکمت خداست. همون مهره مار هم خدا آفریده 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دقیق نمیدونم ولی شنیدم واسه اینه ک جذاب باشی نشنیدی میگن طرف مهره مار داره همه دوسش دارن😄

آره عزیزم.درست میگی. 

😀

میگه یه نفر رو میشناختم که به پاکستان رفت و آمد داره همون واسم آورده

عزیزم شوهرت می تونه برای منم جور کنه؟ 

من دیدم🤔

اصلش ک خیلی کمیابه اثر داره فک کنم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
جور کردنش که کار سختی نیست اما میتونم بپرسم واسه چه کاری میخوای گلم؟

برای جذب موفقیت و موقعیت. خوب بودیم الان یه مدته هم از نظر مالی و هم از نظر موفقیت تحصیلی دچار رکود شدیم الکی الکی هم بعضیا باهامون بد شدن. 

من دیدم🤔 اصلش ک خیلی کمیابه اثر داره فک کنم

عزیزم کجا دیدی؟ مال خودتون بود؟ اثرش چطور بود؟

عزیزم کجا دیدی؟ مال خودتون بود؟ اثرش چطور بود؟

یکی از نزدیکانم داشت😊😊نمیتونم بگم کی😁

احساس میکنم اثر داشته من🤔

ولی انداختش دور

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
یکی از نزدیکانم داشت😊😊نمیتونم بگم کی😁 احساس میکنم اثر داشته من🤔 ولی انداختش دور

چرا انداختش دور؟ 

چرا انداختش دور؟ 

مرض داشت گفتم ننداز دور بده من انداخت😐😐😐

برای جذب موفقیت و موقعیت. خوب بودیم الان یه مدته هم از نظر مالی و هم از نظر موفقیت تحصیلی دچار رکود ...

انشاءالله مشکلتون حل شه عزیزم اینجوری که فهمیدم احساس میکنم باید دنبال راه حل دیگه ای باشید میترسم واست جور کنم ولی کارگشا نباشه و مدیونت شم پیشنهادم اینه اول بری سراغ قانون جذب این مهره هم تقریبا کارکردش همینه انرژی های مثبت رو دریافت میکنه 

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود 🌴ما را زمانه گر شکند ساز می شویم🎻

انشاءالله مشکلتون حل شه عزیزم اینجوری که فهمیدم احساس میکنم باید دنبال راه حل دیگه ای باشید میترسم و ...

ممنون عزیزم ولی حدود 2 سال سفت و سخت قانون جذب رو کار کردم هیچی نشد 

عزیزم شوهرت می تونه برای منم جور کنه؟ 

سلام کاربر هیچکاک جان،،چون اون تاپیک نظرتو برام گذاشتی و قفل بود با اجازه اومدم تاپیکت،،،اولش میخواستم ساده بگذرم،اما دیدم به عنوان یک انسان برام ارزشمندی و دوست داشتم برات بنویسم،،،

من تا حالا کار و برخورد بدی داشتم باشما؟؟اینکه حس کردی من روانی ام و حس خوبی بهم نداری واقعاااا متاسفم،میدونی چرا این کاربر دلچسب ناراحت شد؟؟چون درباره مردها بسیار توهین آمیز حرف زد،نمیگم کلام من هم جالب بود اما من نظرمو گفتم،گفتم اینقدر برای مردها تاپیک نزنید صداشون نکنید،،یه مثال ،،مثلا شما از دوستت بدت میاد آیا هی زنگ بهش میزنی یا صداش میکنی؟؟اینجا همه نظرشونو میگن،شرایط فرهنگی و اجتماعی متفاوتی دارن،خیلی راحت به هم توهین میکنن،،والله من بیرون از اینجا روانشناسم ،هیچ گاه عرض اندام نکردم و چون حقیقت رو میگم براشون دردناکه،،به هرحال ما اینجا نمیتونیم با هرکسی بجنگیم،نه تحصیلات نه برتری از خودم اعلام کردم،اگر جایی سخنی و حرفی باشما فقط شما،زدم پوزش میخام،،