2777
2789
عنوان

شروعی جدید برای ملکه ها 👸👸👸👸

| مشاهده متن کامل بحث + 173144 بازدید | 2674 پست

سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه همچنین حال خانواده های گلتون من امروز چون مسافرت بودم از کار خونه که معاف بودم هیچی کیک هم روز قبل درست کرده بودم ولی امروز چون واقعا شرایطش رو نداشتم درست نکردم ولی همسر تو خونه حسابی خراب کاری کرده و وقتی برم مطمئنا کارم در اومده ولی اصلا مهم نیست من می تونم از پسش بر بیام ماسک و اینا هم که نشد هیچی از صبح هم یکسره بیرون بودیم کار خاصی انجام ندادم فقط قرآن و کتاب خوندم همین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مریم جون کیک شمام خیلی خوبه ،من دارم واقعا ازخودم ناامیدمیشم،من طعم دارچینو عاشقم

قرررربونت عزیزم🤗😘

چراااااا نا امید؟

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
اخه من کیک میپزم خوب نمیششه ،همیییشه بدپف میکنه .

عزیزم اگ بخای من میتونم یه دستور پخت بهت بدم کیکاتون عالی بشه البته من دیروز ارد نداشتم نتونستم بپزم ایشالا امروز میپزم

عشق اول اونی نیس ک اول از همه اومده اونیکه از وقتی ک اومده دیگه هیچکی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره دوستتدارم مرد من   
واقعا شما نمونه ای،باوجود دو تا بچه واقعا این کیک پختن شما هزاران بار احسنت داره.نوش جونتون

منم اوایل از هرکسی یه دستور پخت میگرفتم ا(از جاریم   از پدرشوهرم   از پدر خودم ک واقعا کیکاش نمونه هس)ولی هیچکدومو نمیتونستم قشنگ بپزم همشون خمیروسوخته درمیومد  ولییییی یه راهی پیدا کردم ک واقعا الان کیکام خوب میشه واز همه مهمتتتتتر الان همه ی افراد ی ک گفتم از من راه چاره میپرسن برا همشون هم کار ساز بوده  

عشق اول اونی نیس ک اول از همه اومده اونیکه از وقتی ک اومده دیگه هیچکی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره دوستتدارم مرد من   

خانوما میشه کمکم کنین من چون تازه عضو شدم نمیدونم چطوری باید پستایی ک گذاشتم پاک کنم لطفا کمکم کنین  

سلام ملکه های خوشگل با انگیزه💓👌🏻

من تاپیک قبل رو خونده بودم کلی عزممو جزم کرده بودم ک بیام گزارش روزانه مو بنویسم ک دیدم قفل شده 

منم تا هفته پیش احساس کسلی داشتم فک میکردم افسرده شدم با شوهرمم سر چیزای الکی بحث میکردم شب آخر(قبل اینکه تصمیم بگیرم تغییر کنم) سر چیز الکی داد و فریاد کردم بعدش خیلی پشیمون شدم گفتم از من بعیده آخه چم شده؟ پریودم بودم میگفتم حتما واس اونه بعدش آرامش بهم برمیگرده(بعضی موقع ها سرزنش کارو خرابتر میکنه) همیشه دوس داشتم سرحال باشم و میدونستم باید تغییرکنم من خودمو دوس داشته باشم میتونم به همسرمم عشق بدم تا اینکه تصمیم گرفتم به خودم اهمیت بدم شاید افسردگی بعد زایمان گرفته بودم ک حوصله خودمم نداشتم نگران آینده بودم شوهرم میگفت با یه بچه خودتو نباز تو هنوز ۱۴ ساله ی منی نمیتونستم اراده کنم و تا اینکه بعد اون شب اراده کردم اومدم سایت دیدم تاپیک ملکه رو زدین انگیزه م بیشتر شد توی پیج رسیدگی به مو و پوستم رو پیدا کردم حتی یبوست دارم ک دارم روش کار میکنم برطرف کنم دوران مجردیم خیلی با اراده بودم خیلی روحیه داشتم رو خودم حساس بودم دلم انگیزه قبلن رو میخواست ک خدا راه شو هموار کرد بعدش کانال آقای آقاجانی (هنوزم وقت نکردم میخواستم از اول کانال بشینم نوت برداری کنم) واس تقویت رابطه م بالا بردن اعتماد بنفسم خیلی به دردم میخوره

همیشه خودمو سرزنش میکردم ولی اینو فهمیدم ک سرزنش کارو بدتر میکنه همش رو یه عادتم کلیک میکردم ک چرا نمیتونم اصلاحش کنم فهمیدم با سرزنش نمیشه گاهیم باید خودتو‌ببخشی و قبول کنی ک همه چی هم دست خودت نیس قبول کنم ک خواست خداست و ما بی تقصیریم و هر چی خیره رو ملکه ذهنم کردم حتی اگه میخوایین همسرتونم تغییر بدین سرزنش رو بزارین کنار و فقط صبور باشین و تشویق کنین نمیتونین کسیو تغییر بدین وقتی خودتو تغییر دادن اینقد سخته چطور میشه کس دیگه ای رو تغییر داد پس توی تغیررش فقط کمکش کن 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

قانون# پقتی غمگینین یا استرس دارین یا عصبانی هسین بستنی بخورین

من وقتی دلم میگیره یه دور دور و یه بستنی قیفی حال مو جا میاره تز دوران مجردیم اینجوری بودم ینی بستنی یه حالی به روح و روانم میده ک هر چی بگم کم گفتم گریه کردن فایده نداره ته دلت خالی نمیشه ولی بستنی سبکت میکنه

یجایی خوندم وقتی غمگینید بستنی بخورید! اونجا بود ک فهمیدم کارم روانشناساناست😎😅😉

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

تاپیکت مفیده ولی حیف خصوصیش کردی حس خوبی پیدا نکردم و کامل نخوندمش ببخشید نظر دادم تو تاپیک خصوصیتون😐

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

همه کیک پختین😍😍😍

من چرا ندیدم گلبوته جون تو برنامه پخت کیک گذاشته😑😑😑😑

الان دوباره چک کردم دیدم😥😥😥

خواهرم تو پخت کیک استاده .. ژله و پاستیل ولواشک و هردسر دیگه رو معرکه درست میکنه😍😍

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
تاپیکت مفیده ولی حیف خصوصیش کردی حس خوبی پیدا نکردم و کامل نخوندمش ببخشید نظر دادم تو تاپیک خصوصیتون ...

عزیزم تاپیک خصوصی نیست که..

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است