2777
2789

کدومش بهتره؟نمیخوام وارد دعوا و درگیری شم چون جونشو ندارم حامله ام هستم حتی نمیخوام شوهرم بفهمه میخوام طلاق بگیرم 

بنظرتون برم از خونه پدرم اقدام کنم یا همین جا؟

مشکلاتم زیاده تو تاپیکام هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برنمیگردی اصلا برو خونه بابات 

چون حامله ام هستی ممکنه دعوا بشه کتکت بزنه اون بچه هنوز بدنیا نیونده

مواظبش باش

ولی اگه میخوای گوشمالی بدی 

بشین خونت و مهرو بزار اجرا 

اصلا با قهر گوشمالی نمیشن

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خونه خودت بمون و اقدام کن که همه چیز بهت تعلق بگیره البته اگه امنیت جانی داری

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
سلام وقتی بارداری که نمیتونی جدا شی... به نظرم اول با همسرت صحبت کن و درباره تصمیمت بیشتر فکر کن الا ...

دوماه دیگه بچه دنیا میاد تا اونموقع هم من کارهای اداریشو حداقل انجام دادم

بمون خونه خودت اقدام کن اگه بری خونه بابات اقدام کنی نفقه بهت تعلق نمیگیره

هیچی نمیخوام چون میدونم هزارتومنم نمیده فقط دوندگیش برام میمونه اما یبار برای همیشه با طلاقم به اشتباهاتم پایان میدم نمیدونم بعدش چی در انتظارمه اما حداقل هرروز تحقیر نمیشم

هیچی نمیخوام چون میدونم هزارتومنم نمیده فقط دوندگیش برام میمونه اما یبار برای همیشه با طلاقم به اشتب ...

چرا الان که بچه دارید تصمیم به جدایی گرفتی؟؟ چرا زودتر اینکار رو نکردی؟؟