2777
2789
عنوان

بالاخره ميخوام به پسرى كه دوستش دارم ابراز علاقه كنم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1745 بازدید | 140 پست
ب نظر من بهش بفهنون با رفتارات ولی با زبونت نگو بهانه های یکمی تابلو بیار و باهاش صحبت کن 

برات صلوات فرستادم گلم

اخه چ جورى؟ميگم اصلا طرف دخترا نمياد

نميشه باهاش راحت حرف زد☹️☹️☹️

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خيلى خوشم مياد ازش پسرى هم نيست كه طرف دخترا بره كه بشه باهاش راحت ارتباط گرفت بنظرت چيكار كنم ...

مطمئن باش اگه اونم خوشش بیاد میاد میگه

نهایتش اینه واسطه میفرسته

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

شاید اصن خودش کسی رو داره؛با این کار شما این پسره فک میکنه حالا کیه و خودش و میگیره و فردا پس فردا با طرفش حرفش شد میگه؛چی فک کردی دخترا بهم پیشنهاد میدن......

پسرارو_پررو_نکنیم#  

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
برات صلوات فرستادم گلم اخه چ جورى؟ميگم اصلا طرف دخترا نمياد نميشه باهاش راحت حرف زد☹️☹️☹️

بهش بگو هی اقا کجا کجا؟۱😐

من خودم ی اقا رو واسطه کردم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

راه نداره نگی ازش خوشت اومده؟!یه جور دیگه بهش نزدیک شی، مثلا چمیدونم واسه جزوه ای، امتحانی چیزی شمارشو بگیری!بعد واسه همون جزوهه یا چمیدوتم مناسبتا بهش پیام بدی و ...خلاصه یه حور غیر مستقیم دلبری کنی  

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
مغروره؟ اگه مغرور نیست و چشم پاکه  برو خودت بگو  بگو ببخیال بابا  ولی اینم قبول ک ...

واى من به خودم اگه نه بگه داغون ميشم

بخاطر همين ميگم لااقل دوستم بگه كه كمتر ضايع بشم

واى من به خودم اگه نه بگه داغون ميشم بخاطر همين ميگم لااقل دوستم بگه كه كمتر ضايع بشم

واسطه بفرست امین باشه ب کسی نگه جز،اون

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بگي شايد پشيمون بشي ولي اگه نگي هم بازم يه عمر بدهكاري به خودت به دلت!تصميمتو بگير مطمئن كه شدي بعد ...

اره ميدونم😭😭خيلى دوراهيه بديه

لااقل اگه ترم پايين بودم ميگفتم وقت دارم بازم....

ببین من الان جدا میشم خب ولی دوسال بهش نگفتم بعد با واسطه بهش گفتم و دوست شدیم ولی تو دوران دوستی ک ...

واى چرا ميخواين جداشين خب؟!

عزيزم واسطه كه فرستادى رفت چى بهش گفت دقيقا؟

بگو، مگه قراره چی بشه نهایتش؟ یا کنجکاو میشه و یک رابطه بینتون شروع میشه که ادامه‌ش و دوامش به خودتو ...

من دقيقا همين فكرو ميكنم 

اما بچه ها ترسوندنم🤧