2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه دارم به شغلش اونم از جون و دلم. فقط استرس الآنم خیلی زیاده.

نه نباید استرس داشته باشی من دیدم خیلی با اینکه کلی خوندن سر جلسه بخاطر استرس حالشون بد میشه کلا از دس میدن!علاقه داشته باشی حله!انشالا موفق بشی

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
آره ولی دانشگاه می خوام‌ تهران قبول شم.

چ خوب ک خانواده میزارن،بابای من گف همینجا برو آزاد، پردیس ،هرجا خواستی ولی یه قدمم از خونه دور نشو !

حتی اگه شهریت ۱۰تومنم باشه میدم ولی شهر دیگه نع،شوهر هم کرده بودم دیگه نمیتونستم

منم پرستاری یا اتاق عمل میخوام بخونم البته آزاد . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
چ خوب ک خانواده میزارن،بابای من گف همینجا برو آزاد، پردیس ،هرجا خواستی ولی یه قدمم از خونه دور نشو ! ...

منم کلی اصرار کردم که قبول کردن ایشالا قبول میشم.

یه دختر با آرزوی بزرگ ولی شدنی
چ خوب ک خانواده میزارن،بابای من گف همینجا برو آزاد، پردیس ،هرجا خواستی ولی یه قدمم از خونه دور نشو ! ...

بابای منم همینو میگفت سال 90 قبول شدم شهرمون مامایی اونموقع چقدر خوب بود ترمی 800 .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
بابای منم همینو میگفت سال 90 قبول شدم شهرمون مامایی اونموقع چقدر خوب بود ترمی 800 .

منم بخاطر حرفش لج افتادم همش میرفتم خونه پدر شوهرم اینا میموندم ماه ب ماه مهمونی میرفتم خونه بابام😁یا میرفتم خوابگاه پیش دوستام!خودمم میدونستم قبول نمیشم! چون اون موقع ک همه برا کنکور میخوندن من با شوهرم میرفتم مسافرت !بعد عید مدرسه هم نرفتم😁چ برسه ب کنکور

عزیزم خسته نشو بخوون ک پشیمون میشی .. من از دوم دبیرستان تصمیم ب خونون کنکور داشتم البته ن با جدیت همه کارم تو اولیت بود جز کنکور سال سوم کم کاری کردم سال اخر فقط اوایل میخوندم فکرشو کن از مدرسه میرفتم کتابخوونه تا ۶.۷ بعدش خونه اماده میشدم برا کلاس بعدشم خواب ... برنامه ریزیم اشتباه بود .. کلا دل زده شدم و الان خیلی پشیمونم و افسوسشو میخورم😪