andiiiiiiiiiiishe مدیر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 17 پست سلام خانومامن پنج ماه که اقدام به بارداری کردم. اما نشدهاین ماه سینه درد داشتم و بر خلاف ماههای پیش که 28پریود میشدم, دیروز با وجود اینکه خیلی کار کردم پریود نشدم, اما امروز لک دیدم. ناامیدم. کمکم کنین ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا 1398/01/29 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 روزاول بیشتروپررنگ تربودهرسری میرفتم سرویس میومد فرداش کم شدتاظهربوددیگه قطع شدتافرداش بازیه لک دیدم ... ممنون که راهنماییم کردی. بی بی چک رو کی تست کردی؟ ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
andiiiiiiiiiiishe مدیر استارتر عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 483 توسط دکترم ۴ ماه کلومیفن استفاده کردم با امپول ازاد سازی اینماه سرخود لتروزول خوردم اوایل امیدوار ... منم میخام این ماه لتروزول بخورم.هرچه باداباد ربی هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا
کیانویانا عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 1137 ممنون که راهنماییم کردی. بی بی چک رو کی تست کردی؟ من موعدم بهم خورده بودقبلا۳۱روزه بودبعدتودوماه اقدام شد۳۱روزه ماه اخرشد۲۷روزه..من ۱۴روزبعدازتخمک گذاری یعنی ۲۸ خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸