2777
2789
من مجردم اسم بچم معلومه      بعد شما دو ماه دیگه به دنیا میاد هنوز اسمی رو حدودی هم ...

والا منم‌از‌دوران عقد مشخصه ولی دیگه شوهر وقتی اجازه نمیدن و میگن محمد جواد اسم‌مذهبی نمیخوام و دو اسمه نباشه و باز محمد تنها رو هم میگه به خاطر تو میگم دوست ندارم و دین میشه ک مجبور میشی عوضش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آریا آریو آرش آراد آرمان آیهان

رهام سهراب سپهر پارسا 

فرهاد هم که اسم پسر خودمه 😍 به معنی با شکوه . نام چند تا از پادشاهان ایران بوده . در شاهنامه هم هست .

در تمام ادبیات فارسی نماد یک عاشق تمام عیار  و پاکدامن و نجیب هست . بسیار هنرمند و با کمالات هم بوده 😋

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

[QUOTE=87250819]من مجردم اسم بچم معلومه      بعد شما دو ماه دیگه به دنیا میاد هنوز م ...

بذار رایان

هم بین المللیه هم جدیده 

معنیشم تو همه زبانها خوبه. البته نمیدونم چیه   

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
اونچه از تی وی میبینم نچسبه قطعا برخورد حضوری متفاوته مثلا مهران غفوریان فوق العاده جدی باورم نمی ...

منم از نسرین مقانلو خیلی خوشم میاد💜

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
چیه اسمش؟😀

6_7 تا اسمه 

یکی شو میذارم 

اسم خوبی به ذهنم رسید تا اون موقع هم اضافه میکنم به لیست

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
والا منم‌از‌دوران عقد مشخصه ولی دیگه شوهر وقتی اجازه نمیدن و میگن محمد جواد اسم‌مذهبی نمیخوام و دو ا ...

مادر زایمان میکنه و لطف عظیم

پدر سکوت و کمک باید بکنه همین.

آدمویاد رایانه و کامپیوتر میفته

آره

ولی به رایان گسلینگ و رایان رینولدز هم میشه فکر کرد