2777
2789
عنوان

چرا تازگیا همه مردا میرن دنبال زن دوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضش بعضی از خانوما هم خیانت میکنن و هیچکسم نمیفهمه😫 همکلاسیم تعریف میکرد میگفت دوست پسر دوستش واسش ...

اره متاسفانه شوهرمن با دوستش رفته بود تولدی گفت اونجا پر بوده از زن متاهل که با دوس پسراسون اومده بودن به جشن😞

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
عوضش بعضی از خانوما هم خیانت میکنن و هیچکسم نمیفهمه😫 همکلاسیم تعریف میکرد میگفت دوست پسر دوستش واسش ...

واقعا اینجور آدما حقشونه شوهرشون بره زن دوم بگیره!چقد بی بندوبارو بی قیدن بعضیا

اما من زن دوم زیاد دیدم تو اشنا و فامیل

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
اره متاسفانه شوهرمن با دوستش رفته بود تولدی گفت اونجا پر بوده از زن متاهل که با دوس پسراسون اومده بو ...

اره بابا صداشو در نمیارن همه فکر میکنن فقط مردا خیانت میکنن..

چندوقت پیش تو یه تاپیکی یه خانومه میگفت حداقل خانوما خیانت نمیکنن

گفتم تو دیگه چقد دلت خوشه

🖤

اره بابا صداشو در نمیارن همه فکر میکنن فقط مردا خیانت میکنن.. چندوقت پیش تو یه تاپیکی یه خانومه میگ ...

اره منکه شوهرم انقده برام تعریف کرده در مورده زنای خائن به جرئت میتونم بگم ۴۰ درصد زنا به شوهراشون خیانت میکنن

واقعا اینجور آدما حقشونه شوهرشون بره زن دوم بگیره!چقد بی بندوبارو بی قیدن بعضیا

خیلی وحشتناک‌تر از چیزی که فکرشو کنی... من به خاطر رشتم باید تو مراکز مشاوره به عنوان کارآموز حاضر میشدم

هر مراجعه کننده‌ای که میومد، باید واسش پرونده تشکیل میدادیم.. اونا هم مجبور بودن به صورت خلاصه‌وار از مشکلاتشون بگن، من فقط یه پرونده رو یادمه که زنه نوشت به خاطر ظاهر شوهرش دوسش نداره، همینو نوشته بود فقط.. بعد طی اون مدتی که مراجعه میکرد، فهمیدیم چون شوهرش قدش یه کم کوتاهه و موهاش خالیه، میگه ازش بدم اومد و الآن با یکی آشنا شدم که ظاهرش همونیه که من دوست دارم و عاشقش شدم..😳😳😳 پسره هم خبر نداره که این خانوم متأهلِ و ایشون دنبال راهکار بود که چیکار وقتی پسره فهمید ولش نکنه😐

🖤