2777
2789
عنوان

تهمت!

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 30 پست
گف تو4سال پیش بافلان پسربودی!من همش19سالمه باهیچ پسریم نبودم:/آش نخورده و دهن سوخته-_-

بگو گذشته ی هرکس به خودش مربوطه.خلاص .بعدشم کی گفت؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
پس شوهرت رفته بود گل بچینه؟ که تنهابودی؟

شوهرم هیچ وقت پیش پدرو‌مادرش نمیاد خواهرشو ول کنه بچسبه به من 😔 بااینکه میدونس من بیگناهم‌ولی سرش پایین بود 

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو گذشته ی هرکس به خودش مربوطه.خلاص .بعدشم کی گفت؟

یکی ازهمکلاسیام😕خداذلیلش کنه من ک ازش نمیگذرم😑اصن خانواده درست حسابی ندارن

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
شوهرم هیچ وقت پیش پدرو‌مادرش نمیاد خواهرشو ول کنه بچسبه به من 😔 بااینکه میدونس من بیگناهم‌ولی سرش پ ...

توروخدا بزار یه چیزی به شوهرت بگم دلم خنک بشه .شوهرمنم همین طور بود جوری رفتار کردم باهاش الان جرات نداره طرف اوناروبه ناحق بگیره

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

تو همکلاسیته!! 

من داییم جلوی خونواده شوهرم بهم تهمت زد 😔 

وقتی دایی ادم اینجورکنه چه انتظار از خونواده شوهر از غریبه

طلا که پاکه چه منتش به خاکه همون خونسردی بهترین گرینست 

من انقددددد خونسردبودم جلوشون.همچین حرصشون گرفته بود!گف توازسیاست و زرنگیته ک اینجوری آروم جلوم وایسادی

گفتم ن زرنگی ن سیاست!ازشخصیتمه ک چیزی بهتون نمیگم بعدم ازونجارفتم

خبببببب بابا ولش کن بگو دوستدارم به توربطی نداره .فکر کردم خانواده شوهرت گفتن .بابا بیخیال .

توروخدا بزار یه چیزی به شوهرت بگم دلم خنک بشه .شوهرمنم همین طور بود جوری رفتار کردم باهاش الان جرات ...

نمیخوام با خونوادش درگیر بشه اخه ادمایین که زرتی میرن دنبال دعا وجادو  خواهرش یبار بااین کارا دوتا زوجو تا مرز طلاق برد میترسم ازشون خدا کنه خیر نبینن

خبببببب بابا ولش کن بگو دوستدارم به توربطی نداره .فکر کردم خانواده شوهرت گفتن .بابا بیخیال .

اینجاشهرکوچیکیه😕دهن ب دهن میچرخه.چهارتام میذارن روش😐✋

من ک واگذارکردم ب خدا.البته فک نکنم وضعش ازین بدتربشه

دختره ازلحاظ روحی،درمقابل من خیلی ضعیفه😊😎

نمیخوام با خونوادش درگیر بشه اخه ادمایین که زرتی میرن دنبال دعا وجادو  خواهرش یبار بااین کارا د ...

وااااای یا خدا

داریم از شهرشون میریم اگه بزارنمون 😔دیگه خسته شدم

کارهخوبی میکنی.منم اگه میتونستم ازینجامیرفتم

همشون لب و دهنن

ی مشت خاله زنک ک کاری جزحرافی پشت سراین و اون ندارن

کارهخوبی میکنی.منم اگه میتونستم ازینجامیرفتم همشون لب و دهنن ی مشت خاله زنک ک کاری جزحرافی پشت سرا ...

همینکه خدا میبینه کافیه👌🏻