زوو مدیر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3612 عنوان حالم بده😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 16 پست مامادرم دعوا شده میگه چرا میخای بری بیمارستان شخصی برو عمومی حاملم انگار ندید سر پسرم چه بلایی سرم اوردن تو بیمارستان عمومی😭😭میگه میخای پز بدی زشته نکن اینکارو اعصابموخراب کرد منم سرش داد زدم اومدم بیرون بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍 1398/01/28 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پزشک_دهکده۲۸ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1894 نمیدونم والا شوهرم باهزاربدبختی راضی کردم اینم اینجوری میکنه میگه تو بخاطر پزدادن میخای بری شخصی واق ... البته این دلیل نمیشه وون دفعه شما زایمان اولت بوده تا دقیقه ۹۰ سزارینت نکردن که طبیعی زایمان کنیاما الان میرس واسه سزارین دیگه
زوو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3612 البته این دلیل نمیشه وون دفعه شما زایمان اولت بوده تا دقیقه ۹۰ سزارینت نکردن که طبیعی زایمان کنی ام ... من از اولش سز بودم بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍