2777
2789

چند وقته میخواستم تاپیک بزنم تعریف کنم ماجراهاشو. اما تایپ نکردم. برم تایپ کنم برگردم یا قطره چکونی بگم یا اینکه کلا نگم?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

🧐🧐🧐

نه_به_قطره_چکانی#  

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پس من میرم قشنگ همه رو تایپ کنم برمیگردم دوباره تاپیک میزنم

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
تصمیمت و میگرفتی تاپیک میزدی بهتر بود .😊😊

اخه الان دوباره یه چیزی مامانم واسم گفت هیجان زده شدم جوگیر شدم زود تاپیک زدم  😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز