2777
2789
عنوان

خانمای یه سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شرع هیچی 

ولی تو این اوضاع نابسامانه اقتصادی  به طرف میگفتی پولت دست منه شاید اون. طرف یه گرهی از زندگیش باز بشه 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
خیر،،، خیانت در امانت گناهش بیشتر،،،،، بهش بگو چرا قرض خواهرن نمیدی اگ گفت ندارم بگو فلانی داده،، بد ...

من به شرعش کاری ندارم چون معمولا اگر سوال شرعی داشته باشم تو وبسایت آیت الله صانعی میپرسم و اونها هم سریع بهم جواب میدن. ولی روشی که ایشون گفت بنظرم منطقی میاد. البته باید دید علت اینکه قرض خواهرتون رو نمیده چیه. شاید حساب کتابی هست که شما ازش بی خبرید. بهتره باهاش صحبت کنید.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
طرف پول داره و قرض خواهرتونو نمیده؟ 

بله داره فقط میگه دوست ندارم بدم اگه میتونی بگیر، چون دستی داده هیچ مدرکی نداره ازش

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

به نظرم به طرف بگوبعد بده به خواهرت حالاچه بخوادچه نخواد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من به شرعش کاری ندارم چون معمولا اگر سوال شرعی داشته باشم تو وبسایت آیت الله صانعی میپرسم و اونها هم ...

گناه هر کسی رو پای خودش مینویس ن،،،وقتی این خانم سوال پرسیده یعنی مسائل شرعی، براش مهم،،،، وگرنه خیلی کارها میش کرد

من به شرعش کاری ندارم چون معمولا اگر سوال شرعی داشته باشم تو وبسایت آیت الله صانعی میپرسم و اونها هم ...

ببینید من واضح بگم 

این شخصی که گفتم همسر سابقم هست که ازش جدا شدم 

قبل از جدا شدنمون از خواهرم دو میلیون دستی گرفت قرار شد که زود بده ولی نداد تا زمانی که داشتیم جدا میشدیم خواهرم ازش خواست که طلبشو بده میگه مهریه خواهرتو میدم از خواهرت بگیر

حالا بعد چهار سال سکمو نمیداد منم جلبش کردم دادگاه به طور اتفاقی دو بار هزینه دادرسی ازش گرفته که یک میلیونو هفتصدو پنجاه تومنه، من بهش نگفتم که اضافه داده و دوست ندارم مال حروم بخورم گفتم شاید درست باشه به عنوان طلب خواهرم بهش بدم 

ودر ضمن پول داره و نمیده

چه سوال سختی.نهایتش به طرف زنگ بزنین بگین پولو میدم خواهرم خوشحالم میشه حتما.مبلغش بالاس؟

نه یک میلیونو هفتصد هزار 

اخه دشمنی داره باهامون