2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهر که مال بچهاس!

وقتی ناراحت و دلخوره

اگه مقصر واقعا من باشم عذرخواهی میکنم

اگر هم اون مقصر اون باشه محلش نمیدم

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla

بستگی داره سر چی قهر کنه

خودم باعثش باشم ی کاری میکنم از دلش دربیاد اما اگه داره ناز میاد محلش نمیکنم تیپ میزنم ارایش میکنم خودم میزنم به کوچه علی چپ اهنگ میزارم واسه خودم تو اتاق یا اشمزخونه درحال انجام کارام میرقصم اصلن محلش نمیکنم خودش میاد سراغم 

ما اسمسی دعوامون میشه واسه اینکه صدامون نره بالاپیش همسایه هاحسسسابی ازخجالت هم درمیایم بعدم چندروزقهریم.شوهرم هروقت بخوادآشتی کنه میدونه بهم نگاه کنه من غش کردم ازخنده هیییچییی دیگه میادجلوم میشینه زل میزنه بهم منم وا میرم ازخنده و شروع میکنه به خندیدنو بعدم میگه بریم بیرون توبیرون میگه ناراحتم منم میگمو تموم

ما اسمسی دعوامون میشه واسه اینکه صدامون نره بالاپیش همسایه هاحسسسابی ازخجالت هم درمیایم بعدم چندروزق ...

😄😄😄😄😄اخی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اگه خودم مققصرباشم بهم بگه ناراحتم باقربون صدقه ازدلش درمیارم نمیذارم به قهربکشه 

پرونمیشه؟😲😲😲😲😲نامزدمن پرومیشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺