2777
2789
عنوان

يكي بياد بگه من چه غلطي بكنم تا دردام شروع شه ديگه بريدم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 78 پست
مگه امپول درد نمیزنن؟؟؟؟من شنیدم اگ درد شروع نشه امپول درد میزنن

ميگن هنوز وقت داري تا ٤٠/٤١ هفته 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو بیمارستان لکه بینی داری چکت کنن،بعدهم اگه بستریت نکردن ،شما که همه کارمیکنی و جواب نگرفتی من جای شما باشم بیخیال میشم و دیگه هیچ کارخاصی نمیکنم،صبرکن فقط خودش میاد،فقط استراحت.کن و ارامش داشته باش،.مطمینن به زودی زایمان میکنی عزیزم 9ماه تونستی صبر کنی حالا یه هفته هم میتونی

ميگن هنوز وقت داري تا ٤٠/٤١ هفته 

درد نگیرین اینایی که میخوان طبیعی بزائونن هیچی براشون مهم نیست والا ادم تو خونه زایمان کنه بهتر از شکنجه ایه که اینا به ادم میدن

دخترم تمام زندگی من

برو با آمپول فشار زایمان کن، هر چی بری معاینه تاثیرش بیشتره، منو دکترم معاینه کرد گفت هفته دیگه بیا، فرداش دردهام شروع شد، عزیزم حتما سوره صافات رو برای سلامتی بچه بخون، سوره انشقاق و قدر رو حتما بخون ، موقع دردهات قدر رو بخون ، دعای توصیه شده امام صادق ع برای زایمان راحت رو حتما بخون و بنویس موقع زایمان همراهت برات بخونه، خیلی تاثیر داره، انشالله بسلامتی زایمان کنی و کوچولوی نازت رو بغل بگیری

تخم مرغ با شنیلیله بپز بخور ،ب حالت چمباتمه مدل دستشویی بشین ،ببخشید اینو میگم اما رابطه هم میتونه کمک کنه بهت 🙈

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
وای دختر خوب اگه لک قرمز داری مثل پریود باید بری دکتر بستریت میکنن از من اینطوری شد تا دست کرد معای ...

كاش كيسه اب منم پاره بشه! ميگم لك و خون ميبينم ميگن لابد براي معاينس😏

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..