٣٩ هفته و ٣ روزم سر بچه اومده تو لگن لك و خونريزي و اين كوفت و زهرمارارم دارم ولي از دردام خبري نيست واقعا خسته شدم حالم از زايمان طبيعي بهم ميخوره در روز كلي گل گاوزبون و شربت زعفرون و به گفته ماماي همراهم كپسول گل مغربي ميخورم و واژينال ميكنم ولي انگار نه انگار. در حد خيلي قابل تحمل كمر و دلم درد ميگيره بعدش قطع ميشه. ارزومه كيسه ابم پاره بشه يا يه اتفاقي بيفته برم واسه زايمان دكترام كه همه چي از نظرشون طبيعيه و بايد منتظر ٤٠ الي ٤١ هفتگيت باشي من ديگه نميتونم. از بس پياده روي كردم پا واسم نمونده به حدي تكرر ادرار دارم كه احساس ميكنم تو ٢٤ ساعت فقط ٤ ساعتشو تو دستشويي نيستم يكي بگه من چيكار ديگه بايد بكنم😭
ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
اول برو بیمارستان لکه بینی داری چکت کنن،بعدهم اگه بستریت نکردن ،شما که همه کارمیکنی و جواب نگرفتی من جای شما باشم بیخیال میشم و دیگه هیچ کارخاصی نمیکنم،صبرکن فقط خودش میاد،فقط استراحت.کن و ارامش داشته باش،.مطمینن به زودی زایمان میکنی عزیزم 9ماه تونستی صبر کنی حالا یه هفته هم میتونی
برو با آمپول فشار زایمان کن، هر چی بری معاینه تاثیرش بیشتره، منو دکترم معاینه کرد گفت هفته دیگه بیا، فرداش دردهام شروع شد، عزیزم حتما سوره صافات رو برای سلامتی بچه بخون، سوره انشقاق و قدر رو حتما بخون ، موقع دردهات قدر رو بخون ، دعای توصیه شده امام صادق ع برای زایمان راحت رو حتما بخون و بنویس موقع زایمان همراهت برات بخونه، خیلی تاثیر داره، انشالله بسلامتی زایمان کنی و کوچولوی نازت رو بغل بگیری