2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم توعقد جداشدم و واقعا انقدددد خواهش و التماس همسرم کردم ک رابیاد زندگیمونو درس کنیم نخواست ک نخداست بدتزیییین رفتارارومیکرد ومیگف من ازدواج نمیخاستم بزور زن گرفتن برام اینارومیگم بدونی خییییلی کم پیش میادتوعقد زن جذابشه تا مردمشکلی نداشته باشه حتما هز زن سابقش پزس وجوکن

حتما برید تحقیق از خانم اولش ...راستش من به طلاق تو عقد بیشتر مشکوکم تا حتی طلاق بعد 2 سال ...اونم ف ...

ازدواج کردن بعد جدا شده فک کنم زنش جدا شده دقیق اطلاع ندارم 

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است
ازدواج کردن بعد جدا شده فک کنم زنش جدا شده دقیق اطلاع ندارم 

همین که زنش جدا شده از همه بدتره اونم تو 6 ماه اول که گل و بلبل هست...راستش اکثر خانم ها امکان نداره زندگیشونو بهم بزنن مگر موضوع حاد باشه پس خوشبین نباش 

یعنی همینجوری نمیشه گفت خوبه که باید شرایطتون رو بدونیم

مجرد منشی سونوگرافی همه میگن زیبام 

پسره شرکت نفته خونه و ماشین داره خانواده سرشناسی داره دوست دامادمونه

اطلاع ندارم فقط در همین حد میدونم منم گفتم حداقلش شش ماه باید باهاش صحبت کنم که بشناسمش

اون که صد در صد 

طول میکشه که عقیده همدیگه دستتون بیاد

ولی حتما دلیل طلاقشو جویا شو، نه از خودش یا خونواده خودش، چون مطمئنن دروغ بهت میگن و گناهو میندازن گردن نامزد سابقش

از کسی بپرس که بی طرف باشه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!
نه واقعا انسانیت بنظرم مهم تره😕 حالا جدا شدع معنیش این نیست گذینه خوبی نیست اگه بقیه ملاکاتو دار ...

اره ولی اینکه زنه بلافاصله بعد طلاقش قراره ازدواج کنه هم مشکوکه و خانم اولش دختر داییش بوده