2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همش میترسم پریودشم 

ترس برات خوب نیس.حس دردش دقیقا جوریه انگار همین الان پریود میشی .اگه قسمت باشه باردار میشی عزیزم.با کار خدا نمیشه جنگید من از شدت علاقم به بچه همش دست به دامن خدابودم.روز موعد پریودم بی بی چم زدم منفی بود خیلی گریه کردم.گفتم خدایا چرا باهام اینکارو میکنی این همه علایم داشتم دوهفته خیالبافی کردم و امیدوار شدم.واسه تو که خوشحال کردن من کاری نداشت.انگار به زور ازش خواستم دوسه روز بعد دیدم نشدم رفتم ازمایش دادم مثبت بود از خوشحالی نمیدونستم کجام.گفتم خدایا مرسی که صدامو شنیدی.ولی خب الان فهمیدم الان فهمیدم نباید به زور از خدا چیزیو بخوام.هرموقع خودش صلاح بدونه بعت بده بهتره.استرس نداشته باش و توکل کن به خدا.

من حالت تهوع ندارم اصلا

منم حالت تهوع نداشتم یه حالت دل بهم خوردگی ای که فقط معدم یجوری مشد.بالا نمیاوردم.الان برا خالت تهوع زوده.شایدم ازونایی باشی که اصلا حالت تهوع نداری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز