2777
2789

نمیدونم از استرسه یا چی شبا خواب ندارم معده ام ریخته بهم حالت تهوع دارم وای دو هفته دیگه نی نیمو میبینمممم😀😀😀وای خدا من از استرس دارم میمیرررررم😓😓😭

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این دو هفته نهایت بهره و استفاده رو ببر که دیگه تو عمرت تکرار نمیشه!!!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
عزیزم انشاالله بسلامتی بیاد بغلت..سوره مریم بخون برای زایمان راحت تر....برای منم دعا کن مادر بشم

انشقاق برا زایمان راحته

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

به سلامتی. استرس نداشته باش. این دو هفته هم مثل برق و باد میگذره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بیشتر ببینید

وووووی منم استرس دارم😥 راستی استارتر این اواخر رفتی سونو وزن؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
بیشتر ببینید