2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا الا رو داشتم دوست نداشتم کلا از گریم بدم میاد صورتم انگار نفس نمیکشه زود باید بشورمش😁

دقیقا منم بنظرم الاروسنگین بود خفه ام میکردزدنی 

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...
🙄وای از جوش که نگو من هر کرمی گرفتم فقط در حد یکی دوبار استفاده کردم بعد گذاشتم کنار صورتم زودی بهم ...

من یه کرم اکیتیپور بهم خیلی ساخت یعنی عالی عالی عالی هر چی بگم کم گفتم که اونم گرون شد😂ولی پوشش هم کمه،یکی کردم ارت دکو خیلیییییی عالیه که پوشش خیلی بالاس و به درد عروسی و مهمونی میخوره که باز اونم گرون شد😂😂

میخواهم بهترین باشم 🙌
من یه کرم اکیتیپور بهم خیلی ساخت یعنی عالی عالی عالی هر چی بگم کم گفتم که اونم گرون شد😂ولی پوشش هم ...

هیچی دیگه پس اینقدر گرون شده چیکار کنیم قیمت مناسبش گلدن رز و دوسه  vov اینا متوسطشه

هیچی دیگه پس اینقدر گرون شده چیکار کنیم قیمت مناسبش گلدن رز و دوسه  vov اینا متوسطشه

😂ارت دکو شده 400-اکتیپور فکر کنم الان 70,80باشه ولی واسه عروسی و تولد اینا اصلا خوب نیست

میخواهم بهترین باشم 🙌

من یه وو دارم درش ابیه خیلی سبک و خوبه 

اما کلا هر نوع کرم پودری استفاده میکنم روز بعدش صورتم تیره میشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏