2777
2789
عنوان

کمک... ای خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط دکتر رفتن ندارم

خب دایم با اب ولرمو نمک ماساژ بده من فردا از خواهرم میپرسم بهت میگم اون عطاری داره تو این جور کارا هم وارده بهت میگم علی الحساب اگه پماد عضلانی داری بزن یه مسکنم بخور تا دردش کمتر بشه. 

🌾دیدن روی گل و سیر چمن نیست بهار...🌾بخدا بی رخ نعشوق حرام ست حرام...🌾آن بهارست که بعد از شب جانسوز فراق...🌾بهم آمیزد ناگه دو تبسم دونگاه...💝

با ي چسب ببندش به انگشت بغلي  يا يك تيكه چوب بستني بذار زيرش بعد دو تا انگشت رو با چسب بهم بچسبون. پاتو بذار بالا رو ي بالش تا ورم نكنه مسكن بخور ديگه اگه تا دو روز بهتر نشد برو دكتر 

وای دقیقا منم ی بار انگشتم خورد پلیه صندلی تا روی مام کبود شد انگشتم ورم کرد درد و سوزش

روغنو بذار داغ بشه ب اندازه دور انگشتت پنبه بنداز داخلش فقط گرماش زیاد نباشه پاتو بسوزونه 

پتبه رو بنداز رو انگشتت و با ی باند ببند تا صب خوب میشه ان شاءالله

اینو انجام بده خیلی سریع خوب میشه من انگشتم زرت زرت در میرفت مامان بزرگم  خدابیامرز برام درست ک ...

آره خیلی خوبه دردو ورم رو میکشه

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو