2777
2789
عنوان

داستان کوچک زندگیم کمک کنید نظراتون برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 61 پست
فکر کنم اینجوری باشه ولی  مشکل انچنانی ندارن ، الان هم ۸ سال میگذره همه چیز فراموش شده و خوبه ب ...

اون موقعدچه فکری میکرده خدا عالم خیلی بالا بالا واسه خواهر زادش میخواسته و الان 

طرز فکر هاش به مرور عوض شده

شمام فراموش کن‌ 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
شوهر خواهرت چرا نمیذاشت شما باهم باشین؟  چیزی نمیگفتی بهش؟ هیچ وقت ازش گلایه نکردی؟

نه هیچوقت من قاچاقی میدونستم چی میکنه حوصله دعوا بزرگ و رو در رو نداشتم هنوز هم ب مامان بابام نگفتم چیا پشت سرشون میگفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل  شمام خوب شناختی اش

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

من خاله ام رو هيچوقت نميبخشم

دركت ميكنم عزيزم 

خدا هم از گناه اينجور ادمها هيچوقت نميگذره كه بين دو جوون رو بهم ميزنن به اين خيال واهي كه با اين كارشون عروس بهتري نسيبشون ميشه

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

بنظرم سعي كن فراموشش كني 

من عروس خاله ام رو خيلي دوست دارم و ميدونم خيليييي مناسبه واسشون 

ارزوي خوشبختي و سلامتي ميكنم واسش هميشه 

اما احساس خيانتي كه خاله ام در حقم كرده و از سادگي من سواستفاده كرده گاهي ازارم ميده 

واگذارش كردم به خدا 

از همسرم راضيم و به اون روزها فكر نميكنم

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

چه داماد بیشعوری دارین ... اخه بگو به تو چه 😫

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
بنظرم سعي كن فراموشش كني  من عروس خاله ام رو خيلي دوست دارم و ميدونم خيليييي مناسبه ...

من هم راضی هستم  از همسرم و برام مهم نیست عروس اونا چیه 

دلم واسه تحقیرای خودم و خانوادم میسوزه اون حجم عذابی کا واسه یه دختر ۲۰ ساله و تحمل کردم