2777
2789
عنوان

تهیه جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 42 پست

چرخ خیاطی خیلی کم استفاده میشه

بجای توستر یه تنور گازی بخر هم کیک و پیتزا میپزه هم غذا و نون و شیرینی و کلوچه کلا همه چی من الان آون توستر و هواپزم و جمع کردم تنور گازیمو استفاده میکنم

با40 میلیون خیلی چیزا میتونی بخری..همون اول هم یه پلوپز و یه زود پز بردار که کارت راحته راحت باشه

بعضی لوازمم ایرانی بخر

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عزیزم با کل 40 تومن همه چیو بخری فقط حساب شده... مثلا اول وسایل برقی اتو بردار مارک متوسط نمیخواد بری دمبال یخچال 10 ملیونی.... ارزون بگی... بعد برو مبل و قالی و تخت و کمد تو جاهایی ک تو شهرتون تولیدی دارن بخر ارزون در میاد.... آخر سر برو قابلمه و بشقاب و اینا.... ب خدا ظرف و ظروف اینقد تگ چشم نمیاد وسایل بزرگ مهم تره عزیزم....فوقش ی سری قابلمه و ی سری بشقاب گ قاشق  بگی بعد عروسی ظرفاتو کامل کن.... اینا خورده ریزی چندان ملوم میس... وسایل بزرگا داشتنش آبرومند تره عزیزم 

پنکه واجبه ی وقت اتاق خوابشون کولر نداشته باشه لازمه حتمااا

خب این بنطرم   دیگ    پای  اقای داماده ک خونه ای تهیه کنن ک کولر داشته باشه قرار نیست  دختر  پدرش در بیاد ک صفر تا صد زندگی رو بسازه 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼
خوشم مباد لزت چرا نمیدونم خخخ

منو میشناسی؟! 😀

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔