عزیزم تو گوگل هست اما منم بهت میگم
من اول میام ژله توت فرنگی رو مثل همیشه درست میکنم کف قالبم توت فرنگی میزارم بعد ژله توت فرنگی رو میریزم روش میزارم تو یخچال حالا میرم سراغ درست کردن پاناکوتا
نصف بسته خامه صبحانه
شکر نصف لیوان
وانیل یک قاشق چایخوری
پودر ژلاتین دوقاشق غذاخوری
اول تو یه کاسه نصف استکان آب بریز و پودر ژلاتین رو بریز تو آب و این کاسه رو بزار رو سر کتری تا ژلاتین حل بشه همش هم بزن
تو این فاصله تو یه ظرف که بشه بزاری رو شعله شیر و شکر و خامه رو بریز و بزار رو شعله گاز و مرتب هم بزن تا خامه باز بشه حواست باشه نجوشه هروقت کناره های ظرفت حباب درست شد زیرش رو خاموش کن و وانیل رو اضافه کن و هم بزن بعد هم پودر ژلاتینت که حالا یه مایع شفاف شده بهش اضافه کن و هم بزن
چون میخوایم بریزیم رو ژله صبر میکنیم تا خنک بشه البته نه خیلی که سفت بشه بعد میریزیم رو ژله به آرومی و میزاریم تو یخچال بهتره یه شب بمونه و فردا صبح چون تو این دسر خامه هست وقتی قالب رو برگردونیم به راحتی از قالب جدا میشه
اما چون تهش ژله هست برای اینکه راحت جدا بشه قالبت رو چند ثانیه بزار تو آب داغ و دور دسر رو یه چاقو به آرومی بکش تا جدا بشه از قالب بعد برش گردون