2777
2789
عنوان

کینه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 24 پست

شوهرمن با کل فک وفامیل قهر بود منم با اون طرف من اشتی کردم زود ولی اون نکرد دوسال گذشت اخرش این عید گفتم خونه هیچکدوم از فامیلات نمیام بعد عید اومد با همه فامیلام اشتی کرد درصورتی که یه کینه گرفته بود محال بود اشتی کنه مثل خودشون باید رفتار کرد

حرص نخور بگو زودتر زنگ بزنه، دلیلشو به عموت بگه عمو بزرگتره شاید یه چیزی گفت و شوهرت نرم شد

به عمو چه ربطی داره !!!!!!!

خیلی موضوع شخصیه.پ؛پ،اینطوری اجازه میدن احیانا تو هر ماپسالی از زندگی خصوصی شون خودشونو دخالت بدن.

نه هرررررگز اشتباه محضه عزیزم.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بهترین کار اینه که:

با خواهرت تبانی کنی هر دوم الکی به شوهرش بگه باجناق دیگه ازش تعریف کرده یا خواهرت گفته شوهرش از شوهرت تعریف کرده و اشتی شون بدید.

البته اول ببینی مقصر اصلی  کی بود ،بای اون طرف هم توجیه بشه تلاشی جهت به دست اوردن دل اون یکی کنه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بگو اون نیاد خودت برو. من تو این جور مواقع که شوهرم میگه من نمیام منم میگم کسی تورو دعوت نکرده بشین ...

همیشه من تنها رفتم ولی عموم خیلی توقع کرده چرا شوهرم نمیاد هفته پیش هم عمم دعوت کرد نیومد عمم گفته بود چرا شوهرت احترام نمیزاره بیاد ناراحت میشن دیگه، از اونور شوهرم همیشه میگفت چرا عمو و عمه هات نمیان حالا که دعوتشون کردم میخواد آبروریزی کنه 

مسافرت رفتیم سر یه اتفاق خیلی مسخره و بچه گونه از هم ناراحت شدن الان 6 ماهه قهرن من و خواهرم این وسط ...

خب ایناروبایه نقشه توخونه تنهابذارین وقفل کنین درو ببین چجوری براهم دلبری میکنن

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
شما هم بگو منم خونه فامیلا تو نمیام تا این بچه بازیا رو کنار نزاری

بهش گفتم حتی خواهرش یکشنبه دعوتمون کرده گفتم نیای کنم خونه خواهرت نمیام، ولی فایده نداره این حرفا اون به حالش فرقی نمیکنه من باشم یا نباشم