2777
2789
عنوان

دبستان غیرانتفاعی محدوده شهران،پونک،جنت آباد

| مشاهده متن کامل بحث + 17363 بازدید | 90 پست
فدلااات عزیزم.همچنین خانوم گل شما😍😍😍😍

منم شمیم ثبت نام کردم امروز ۱ تومن کارت کشیدم ۳ تومن هم تا مهر چک دادم از مهر تا بهمن هم ۵ تومن چک مابقی باید بدم قراره خودشون زنگ بزن تست کایسلر بگیرن ازش که نمیدونم‌چی هست.. 😐

دم در خیلی مامانا راضی بودن از اونجا 

تشکر از شما💓🤚🙂

منم شمیم ثبت نام کردم امروز ۱ تومن کارت کشیدم ۳ تومن هم تا مهر چک دادم از مهر تا بهمن هم ۵ توم ...

خب خداروشکر دوستم.من امروزم از یکی از خانم ها براتون سوال کردم.گفتن خیلی خوبه.ان شاالله دانشگاه رفتن گل دخترت عزیزم.منم نمیدونم چیه؟

زنده باشی عزیز کاری نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما غیرانتفاعی باشه؟من دخترم شهدای معلم توی سازمان برنامه میبرم خیلی عالیه از صدتا غیرانتفاعی بهتره

درود دوست عزيز!ميشه بزرگوارى كنين من راهنمايي كنين،دختر من امسال ميره چهارم و ما جابجا شديم از قيطريه به محدوده ستارى.دنبال دبستان خوب هستم براى پايه چهارم.ايا شما شهداى معلم تاييد ميكنيد؟ممنون از راهنمايي تون

درود دوست عزيز!ميشه بزرگوارى كنين من راهنمايي كنين،دختر من امسال ميره چهارم و ما جابجا شديم از قيطري ...

من خیلی راضی بودم یه بار هم خودتون برید ببینید،ولی کاش زودتر میرفتید دم مدرسه  از مادرها هم تحقیق میکردید

منم شمیم ثبت نام کردم امروز ۱ تومن کارت کشیدم ۳ تومن هم تا مهر چک دادم از مهر تا بهمن هم ۵ توم ...

سلام  عزیزم  راضی  بودید  از مدرسه  دخترتون؟ معلم  کلاسش  کی  بود؟  راضی بودید؟  ممنون  میشم  بگید

سلام بله خیلی راضی هستم خیلی مدرسه خوبیه معلمش خانم جان محمدی هست شما پیش دبستانیه دخترتون؟

من  دخترم  پیش  دبستانی  رو  اونجا  بوده  و  راضی  بودم  امروز  پیش ثبت  نام  کلاس  اولشو  کردم  میخواستم  خیالم   راحت  باشه  و  معلم  خیلی  برای من  مهمه  جان  محمدی  خوب  بود؟؟