2777
2789
عنوان

عزیزانم

146 بازدید | 23 پست

به نظرتون چه عکس العملی فردا نشون بدم؟ فیسبوک شوهرم اتفاقی باز بود دیدم که داره چندتا زن که یکیشونم قبلا خواستگارش بودرو دنبال میکنه؟ تاریخ جستجوهاشو دیدم یعنی. حالا راه حل بدید باهاش چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ب روش نیار ک دیدی ک روش باز نشه, همینجور بحثو باز کن, بگو از اینجور چیزا خوشم نمیاد دوس دارم تمام توجهمون ب هم باشه نه زنی بیاد طرب تو نه مردی طرف من,  از اینجور حرفا دیگه

اصلا ب روش نیار ک دیدی ک روش باز نشه, همینجور بحثو باز کن, بگو از اینجور چیزا خوشم نمیاد دوس دارم تم ...

آخه به روش نیارم میترسم بدتر کنه بگه زنم که هالوئه منم راحت باشم

خوندم تاپیکاتو یاد حرف بابام افتادم برا اصرارش که من حتما با یکی ازدواج کنم ک ازم 11-12سال بزرگتره....

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !

چیشد ک این تفاوت سنی رو قبول کردی؟خوبه بده؟

(اکانت دختر خالمه که ایشون پزشک عمومی هستن مال خودم ترکید بعدم دیگه فعلا ک موندگار شدم با همین اکانت )برا کسایی ک میپرسن😘 جمله بزرگان :کسی که میخواد بره یه لقمه م بذار جیبش که بره  و حتی از گشنگی برنگرده !
نه داره 😞

بیخیال بابا من خودم قبل از ازدواجم با یکی ازبدترین موجودات دنیا دوست شدم وای عصاره بدترین مرد دنیا بود زودی هم بهم زدم ولی اینقدر از یارو کینه دارم گاهی میرم تلگ رام یا اینستاشو چک میکنم ده سال هم میگذره نمیدونم چرا اینکارو میکنم شاید چون دلم میخواد یه بلا ملایی سرش بیاد دلم خنک شه ولی نمیاد 

خوندم تاپیکاتو یاد حرف بابام افتادم برا اصرارش که من حتما با یکی ازدواج کنم ک ازم 11-12سال بزرگتره.. ...

اتفاقا شوهر منم ۱۱ سال بزرگتره. ببین حالا چی شد؟ شوهر بد به سن نیست. بد بده دیگه