2777
2789

بچه خوشگل باشه دختر پسرش مهم نیست      

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ک دوقلو دختر دارم اره حتی پدر شوهرم ک مرد گندست بم تیکه انداخت‌..ولی مادر شوهرم از ترس شوهرم جلو ...

دخترغم خوار پدرومادره.....

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
دخترغم خوار پدرومادره.....

کلا اونا پسر پرستن همین الان مادر شوهرم پسراشو خیلی بیشتر از دختراش دوس داره ...

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 

یبار ی فروشنده که خانم بود زمان بارداری دختر دومم .ازم پرسید بچت چیه.دختر اولم هم کنارم بود.گفتم ی دختر ناز.با وقاحت تمام گفت چه ضدحال.گفتم اتفاقا لیاقت میخواد مامان دوتا دختر شدن که گویا شما لایق نبودی.از اون به بعدهم هیچ وقت ازش خرید نکردم.زنک جاهل

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
استاتر خانواده شوهرم ۹۹درصدشون دختر زا هستن من تا باردار شدم همشون گفتن دختره ولی پسر شد اینقققد پسر ...

😶😓

همسایه ی مادربزرگم اومد خونشون به پسرش اشاره کرد و گفت کر زایدم ببین چه کری زاییدم 

مبی خواستم سرمو بکوبم دیوار😷

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
خداحفظش کنه خوش به حالتون که پسر زایی 

مرسی نفسم اتفاقا دو تا سقط هامم هم پسر بودن مادر شوهرم میگفت ب کسی نگو باردارم چشم میخوری وازاین چرت وپرت ها بعد دعوام کرد که اره تو ب زن عموت گفتی بچه ام پسره چشم خوردی سقط شد 

کلا اونا پسر پرستن همین الان مادر شوهرم پسراشو خیلی بیشتر از دختراش دوس داره ...

ولی آخرش دختره که به داد پدرومادرمیرسه.گوش نده به حرفای اونا

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
مرسی نفسم اتفاقا دو تا سقط هامم هم پسر بودن مادر شوهرم میگفت ب کسی نگو باردارم چشم میخوری وازاین چرت ...

من بهت تیکه انداختم عزیزم

یعنی چی میگه بقبه دخترزا بودن ولی من پسرزا

کجا رندگی میکنی که این قدر مثل ۱۰۰ سال پیشیا فکر میکنی؟

چون پسر بودن چشمت زدن؟

خداحفظش کنه خوش به حالتون که پسر زایی 

کاش یکم کتاب بخونین پسرزایی  دختر زایی یعنی چی؟ که می ندازن گردن زن به مرد هم مربوط میشع ها

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
یبار ی فروشنده که خانم بود زمان بارداری دختر دومم .ازم پرسید بچت چیه.دختر اولم هم کنارم بود.گفتم ی د ...

خوب بهش گفتی من یه خواهر دارم ۱۴سالشه اینقد ناز داره که نگو عاشقشم😍😍تازه موهاش بلنده پسرم بخواد دست ب موهاش بزنه پدرشو در میارم 

ولی آخرش دختره که به داد پدرومادرمیرسه.گوش نده به حرفای اونا

میدونم ...من حرفاشون برام مهم نیست خودم خداییش هم پسر دوس دارم هم دختر ...دوس دارم هر دو جنسو داشته باشم ولی اونا ن ....اونا فقط میگن پسر

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
من بهت تیکه انداختم عزیزم یعنی چی میگه بقبه دخترزا بودن ولی من پسرزا کجا رندگی میکنی که این قدر مث ...

عزیزم کاره خوبی نکردی تیکه انداختی من داشتم برا استاتر میگفتم منظورم فخرفروشی نبود لطفا دیگه ریپلای نکن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز