2777
2789
عنوان

استعداد :)))

179 بازدید | 24 پست

یه سوال داشتم انسان برای صحبت کردن با بازدم نفسش حرف میزنه درسته؟؟

حالا اگه بشه همزمان با دم (نفس کشیدن صحبت کرد)

یه نوع استعداد  میشه ؟

شماها میتونین؟؟!!!

نمیتونم

آیا میخوای بری عصر جدید؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای 😂نمیدونم قلبم درد گرفت دارم تمرین میکنم😅

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
وقتی صحبت میکنین هوای ریه تونو میدین بیرون با مولکول های هوا برخورد میکنه و بقیه میشنون، چه جوری با ...

همین :|||

منتهی بنده فعلا میتونم 

و نمیدونم اصلا به دردی میخوره یا نه :|||

منم انگشت کوچیکه ی پامو میتونم حرکت بدم کاملا و کاملا حس و تمرکز دارم روش  

اینو خداییش هیشکی توی جهان نداره 😏😏😏

ما نسلی هستیم که حرفهایمان را بجای انکه بگوییم تایپ کردیم...  
اصلا نمیدونم فایده ای داره یا نه :|

نمیخوام نا امیدت کنم ولی فکر نکنم فایده داشته باشه آخه خیلی سخت رای میدن 

بهتره یک کار بهتر یادبگیری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم