2777
2789
عنوان

دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 43 پست
چون خودت بچه ای ؛ مصایب بچه رو نمیدونی!اونم دوقلو! انشاالله ب حاجت دلت برسی😉اصلا ۳ یا ۴ قلو🤗

بچه مگه مصایب داره!!!!!!

بچه همش نعمته

هدیه خداست لیاقت میخواد داشتنش

خدا از دهنت بشنوه عزیزم😍😍😍😍😍

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

دوقلو به هم چسبیده فقط در صورتی اتفاق میوفته که دوقلو ها حاصل تقسیم یک تخمک به دو قسمت باشن و زمان تقسیمشون خیلی دیر اتفاق بیوفته . دوقلو های تک تخمکی هم  ربطی به استفاده از دارو و ارث ندارن و کاملا تصادفی هستن.   دوقلو هایی که با مصرف دارو بوجود میان به هیچ وجه بهم چسبیده نمیشن چون از دو تا تخمک جدا ب در وجود میان. ضمنا بارداری دوقلو به شدت سخت و وحشتناکه.  امکان مرگ جنین و زایمان زودرس خیلی هست. و اینکه احتمال استراحت مطلق بودن در بارداری زیاده چون جز بارداری های پر خطر محسوب میشه.

دوقلو از دور قشنگه از نزدیک خیلی سخته. اگه از بارداری جون سالن به در ببری تازه داستان شروع میشه.

من خودم تازه دوقلو سقط کردم تو سه ماه. خیلی سخته. دورو برم دوقلو زیاده دیدم از نزدیک که میگم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه مگه مصایب داره!!!!!! بچه همش نعمته هدیه خداست لیاقت میخواد داشتنش خدا از دهنت بشنوه عزیزم😍😍 ...

وایییی نمیدونی چقدر سخته وقتی شیرت بچتو سیر نکنه و دلت کباب بشه براش بس ک از گرسنگی گریه میکنه

دوقلو به هم چسبیده فقط در صورتی اتفاق میوفته که دوقلو ها حاصل تقسیم یک تخمک به دو قسمت باشن و زمان ت ...

وای واقعا متاسفم😔

سقط خیلی سختو ناراحت کنندست😔

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
وایییی نمیدونی چقدر سخته وقتی شیرت بچتو سیر نکنه و دلت کباب بشه براش بس ک از گرسنگی گریه میکنه

خب اینکه تقصیر خود بچه نیست عزیزم که مصائبش باشه🙂

یکی از قل ها ضعیف بود  مرد  اون یکی هم هفته بعدش با اینکه سالم بود سقط شد. چون یه جفت داشت ...

وای الهی بگردم چقد سخت😔

من یه دونه از دست دادم عین مرده متحرک بودم شما چی کشیدی که دوتا بچه همزمان از دست دادی😔😔😔

الان تاپیک زایمانتونو خوندم و به شدت حال روحیم ریخت بهم نمیدونم چی بگم که دلت یکم اروم بشه ولی امیدوارم هرچه زودتر نی نی خوشگلت با اون چشمای نازش صحیح و سالم بیاد بغلتو ازین به بعد فقط حال خوب باشه و شادی

الان تاپیک زایمانتونو خوندم و به شدت حال روحیم ریخت بهم نمیدونم چی بگم که دلت یکم اروم بشه ولی امیدو ...

ممنون گل دختر...ب دعای خیر عزیزانی چون شما دخترم خوب شد الحمدالله.الان با مشکل سیر نشدنش مواجهم فقط

ارزو میکنم دامن تمام مادرا سبز بشه و همچنین شما.البته با یه زایمان راحت و نینی ناز سالم😍

ممنون گل دختر...ب دعای خیر عزیزانی چون شما دخترم خوب شد الحمدالله.الان با مشکل سیر نشدنش مواجهم فقط ...

خدا رو صدهزار مرتبه شکر انشاءالله دیگه هیچوقت رو تخت بیمارستان جز برای زایمانش نبینیش

شیر خشک بهش نمیدی?

فداتم الهی آمین اره ۳ وعده میدم در روز ولی بازم سیر نمیشه

ای جونم کوه کنده نی نی گرسنس سیر نمیشه

اون روندی که این طفلی برای دنیا اومدن طی کرده منم طی کنما جالا حالا ها گرسنمه😂