2777
2789
عنوان

غذاهام

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 37 پست
چرا لوبیا پلوت قهوه ایه🤔

قهوه ای😨

چطوری قهوه ای میبینیش😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم😘 چند وقته خیلی شوق آشپزی و شیرینی پزیو تزئین و این چیزارو دارم

خواهش می کنم.

این خیلی خوبه شوق داری. حتی شوق آشپزی.

نشون میده به زندگی امیدواری و ... علامتهای خوبیه.

من خودم به شخصه انقدر همه چی در من مرده، چن وقته دم یخچال پنیر رو با نون آماده می کنم. و توی زیردستی هم نمی زارم.

خوشحالم از اینکه می بینم آدمهایی که شوق دارن. شوق زندگی.

این لحظات شوق رو قدر بدون.

کاره خودتو بیشتر کردی.توقعشم بردی بالا.😂😂

آره دیروز میگه پیمانه ی برنجتو کوچیک کردی😂😂

مثل همیشه میپزم ولی اشتهاش بیشتر شده سیرش نمیکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
خواهش می کنم. این خیلی خوبه شوق داری. حتی شوق آشپزی. نشون میده به زندگی امیدواری و ... علامتهای خو ...

منم تا چند وقت پیش همین طوری بودم 

ولی خدارو شکر خیلی حالم بهتر شده مشاورم خیلی زحمت کشید تا تونست افسردگیمو خوب کنه 

خدارو شکر الان چند وقته خیلی حال دلم خوبه زندگیم رنگ و بو گرفته

خوش سلیقه ای منم گاهی جو میگیرتم.ولی از انجایی که شوهرم عاشق دست پختمه.تا سفره میندازم میاد میشینه همش ناخونک میزنه نمیزاره عکس بگیرم که.میگه ولش کنه بیا بخوریم.ولی تازگیا فسنجون درست کردم چون ترش دوست داره اومدم خییییلی ترش کردم.به قول شوهرم یه پا لواشک بود.حالا جمعه خونه مامانم خوردیم اروم بهم گفت اینو میگن فسنجون یاد بگیر.طفلی راست میگفت از ترشیش نمیشد خورد اومدم شکرم ریختم توش بازم افاقه نکرد

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
پس حسابی انگیزه داری 😍😍

آره خیلی شوهرم تشویقم میکنه کلی تعریف میکنه و حسابی شوق میکنم😍😍😘😘

خوش سلیقه ای منم گاهی جو میگیرتم.ولی از انجایی که شوهرم عاشق دست پختمه.تا سفره میندازم میاد میشینه ه ...

خخخ شوهر منم خیلی دست پختمو دوست داره یبار ب مامانش گفت تو قرمه سبزیتو چطوری میپزی مامانش فک کرد میخواد تعریف کنه داشت توضیح میداد یهو گف از وقتی دست پخت زنمو خوردم فهمیدم چقد غذاهات بد بوده😐😐😐😂😂😂😂

آفرین که حواست به رضایت شوهرت هست 

😘همش بخاطر زحمتایه مشاورمه ک آگاهم کرد زندگی خوب ینی چی

آره خیلی شوهرم تشویقم میکنه کلی تعریف میکنه و حسابی شوق میکنم😍😍😘😘

تنوع غذایی هم داری ؟من الان تایپک زدم یه نفر فقط لیست گذاشت کسی نیومد.اگه دلت خواست بیا بگو.

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت