2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول دارم...اما واقعا ۲ تا بچه سخته.

نه والا سختی و اسونی تا حدود زیادی بستگی به خوده ادم داره درضمن منم بارداری و زایمان اولم خ سخت بود اما دومی کاملا متفاوت بود

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
یکم باهاش با قاطعیت بیشتری برخورد کن اگه نمیدونه چیه حالیش کن گوشک چیه بگو پاهت رو میسوزونه و مال بچ ...

آره اینم فکر خوبیه از فردا بهش میگم!!!

اتفاقا بچه کوچیک دوربرمون هست و میتونم پوشکو یادش بیارم !!!! 

بعضی اوقات همسرم میگه بچه چون خشکه همش کم کم میکنه !!! میگه اگه شکمش عادی بود راحت یکبار درروز میرفت دستشویی تخلیه میکرد نه الان روزی ده بار اونم کوچیک کوچیک تو شورتش!!!!!

قدیمیا ۱۰ تا بچه داشتن اصلا نمیفهمیدن اینا چجوری بزرگ میشن!

قدیما راحت میگرفتن

اشنای ما همچین به خودش و بچه لباس میپوشونه دهن همه باز بمونه از مارک بودن و قیمت یه عید دیدنی میره کل عید و باید بشینه تو خونه مریض داری کنه خوب مردم اه میکشن

من اما نه ماشین میندازم تو کله بچه هوا بخوره لباس ساده میپوشونم همه بچه راحته هم تو چش نمیاد هم خرج زیادی نمیکنم

آره اینم فکر خوبیه از فردا بهش میگم!!! اتفاقا بچه کوچیک دوربرمون هست و میتونم پوشکو یادش بیارم !!!! ...

رتس میگه بهش لواشک بده شربت سکنجبین و اب فراوان پسر منم اینطوریه دومی

پسر من به طرز وحشتناکی لجباز شده.امروز رفتم مهد ثبت نامش کردم بلکه درست بشه!

خدا روشکر من با لجبازی و شیطنت زیاد و این چیزا مشکلی ندارم برعکس طبیعت پسرم آروم و معمولا مطیع و حرف گوش کنه فقط این پی پی نگفتنش رو اعصابمه و باعث میشه خیلی جاها از خجالت نرم☹☹

نفرستادم ولی قراره ازمهربفرستم شماچطور

نه پسرمنم کلاس یا مهد نمیره !!!

ولی چند ماهی هست آموزش زبان انگلیسی رو شروع کردم که اابته براش سی دی میخرم تو خونه نگاه میکنه!!!

والا پسرم خیلی بهم وابسته ست به خاطرهمین جایی نمیتونم بذارمش حتی خانه های بازی هم که میبرم باید همونجا بشینم یکی دوساعتی بازی میکنه بعدمیارمش!!!