2777
2789
زندگی فقط پول نیست زندگی عشق بازی میخواد اونم با کسی که بخاطر خودش دوسش داشته باشی نه اینکه بخاطر ...

بحث من در حال حاضر ربط مستقیم به سن داره عزیزم

کسی که سنش بالا باشه هم میتونه عاشقی کنه هم میتونه احساسی باشه حالا چه با پول چه بی پول

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید اما مردای سن بالایی که میان با دختری که خیلی از خودشون کوچکتره ازدواج میکنن

اصولا نرمال و طبیعی نیستن شعورشون پایینه و آدمای پستی هستن

و آدم نیستن میخوان خرید و فروش کنن

والا

وگرنه مثل انسان با همسن خودشون از دواج میکردن

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

الان هم اگر خوب باشه، مطمئنید مثلا 30 سال بعدم خوبه؟

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
چرا بايد خورد شم اره به نظر خودم خوبه چون تو رفاه كامل ميخواد باشا
  • آره تو رفاه کامل ولی به چه قیمتی
  • در واقع میخوای خودت رو بفروشی اون آقا پول میده شما هم میفروشی به همین راحتی

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
آره تو رفاه کامل ولی به چه قیمتی در واقع میخوای خودت رو بفروشی اون آقا پول میده شما هم میفروشی به ه ...

اين چه طرز حرف زدنه عقايد فرق داره عزيزم يكم بهتره به هم احترام بذاريم به نظر من رفاه و پول و مسافرت و ماشيناي خارجي بهتر از اينه با يكي هم سن خودت بي پول بشيتي تو يه خونه اجاره اي

ازدواج ی دختر جوان با مردی که بیست سال ازش بزرگتره دقیقا یه جور خود فروشی هست

تعارف نداریم که خودفروشیه

اصلا این کارو نکن.از یه سنی به بعد اختلاف سنتون بیشتر معلوم میشه.خیلی کارها رو نمیتونی باهاش انجام بدی.و اینکه از لحاظ جنسی نمیتونه تامین ت کنه.افسرده میشی و حسرت اطرافیانتو میخوری که با شوهرهای جوونشون خوش میگذرونن

اين چه طرز حرف زدنه عقايد فرق داره عزيزم يكم بهتره به هم احترام بذاريم به نظر من رفاه و پول و مسافرت ...

ناراحت چرا میشی میخوای جوونیت رو به پول بفروشی دیگه

مشکلی نیست بفروش

ناراحت چرا میشی میخوای جوونیت رو به پول بفروشی دیگه مشکلی نیست بفروش

فروختن چيه عقايد فرق داره خيليارر ديدم اختلاف سني زياد و خوشبختن و خيليا هستن هم سن و بي پول هستن بي پولي علاقه رو از بين ميبره