2777
2789
عنوان

بیبی چک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 40 پست
ميفهمم عزيزم ولي از اين دو دلي بهتره كه قبلا هم عقب مينداختي و منفي ميشد؟ من كه ميگم حتما به تست د ...

قبلا هم عقب مینداختم ولی موقع های پریودم درد پریود نداشتم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پشت ک نمیشه جلو😐😏

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
ببین من بی بی چکم منفی بود الان رفتم نور انداختم روش و پشتش بازم هاله ندیدم شما احتمالا مثبته که دی ...

خدا از زبونت بشنوه...

بیبی ها همشون زیر نور چراغ هاله دارن.اگه پری نشدی دوباره تست بزن

نمیفهمم مثل روانیا شدم دیگه تحمل ندارم

بدیه ماها که متاظر بارداری هستیم اینکه که عجولیم و زود میریم ازمایش و بی بی و جواب متفی میده ناامید میشیم اخه فعلا زوده اگرم باشیم در حده نقطه است من که رفتم سونو دکتر بهم قطعا نگفت و گفت باید صبر کنم فعلا عجبه نکن و توکلت بخدا

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
بارداری  دعا میکنم صحیح سالم بدنیا بیاد فردا برو از بده

کاش ....ولی بنظرم دارم خودمو گول میزنم

بدیه ماها که متاظر بارداری هستیم اینکه که عجولیم و زود میریم ازمایش و بی بی و جواب متفی میده ناامید ...

نمیدونم شاااید....من الان ۴ ساله منتظرم شما چی؟؟

بیبی ها همشون زیر نور چراغ هاله دارن.اگه پری نشدی دوباره تست بزن

نه ندارن بی بی چک‌ من منفی شد دیشب الان نور انداختم زیرش روش اصلا هیچ هاله ای نبود

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
نه ندارن بی بی چک‌ من منفی شد دیشب الان نور انداختم زیرش روش اصلا هیچ هاله ای نبود

ولی من آخه هرچی ببیی رو زیر نور دیدم هاله داشته

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ولی من آخه هرچی ببیی رو زیر نور دیدم هاله داشته

نه بی بی چک خط داره بی رنگ خط خودشه 

هاله فقط صورتیه ... صورتیه خیییییییییلی کمرنگ تا پررنگ 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
کاش ....ولی بنظرم دارم خودمو گول میزنم

منم وفتی سه تا بیبی چک زدم همش همینطوری شد باورم نمیشد باردارم میگفتم ب شوهرم ب کسی نگه ولی ب همه گفت میگفتم ابروم میره باردار نیسم بعد از دادم ازمایشم مشکوک زد دیگ اشکم داشت درمیومد تا دوهفته بعد ازمایش دادم دیدم بتا رشد کرده