2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت کاذب

| مشاهده متن کامل بحث + 4063 بازدید | 205 پست
پس حله من امیدی ندتشتم گداشتم یه گوشه ساعت ۹ رفتم دیدم هاله داره🤣🤣🤣

اوخی چه خوشاینده من همینجوری جلو چشمم گرفته بودم یهو دیدم انگار داره خط دومم نمایان میشه دووییدم سمت پنجره پرده رو زدم بالا دیدم هی داره پر رنگ تر میشه..وای از صبح که هنو جلو چشممه ی وقت رنگش نره فک میکنم خوا ب میبینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی تشکیل میشه قلبش؟

معمولا از ۶ هفته به بالا ولی ۸ هفته بری از سونو شکمی میشه دید اگر هم تشکیل نشد اصلا نگران نشو چون واسه بعضی ها دیرتر تشکیل میشه.واسه همین گفتم مغری حات بخور که زودتر تشکیل بشه

معمولا از ۶ هفته به بالا ولی ۸ هفته بری از سونو شکمی میشه دید اگر هم تشکیل نشد اصلا نگران نشو چون وا ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی سوالام جواب دادی برم یکم کیشمیش بخورم   21؟چرا 21؟نمیشه بیشتر خورد؟

اوخی چه خوشاینده من همینجوری جلو چشمم گرفته بودم یهو دیدم انگار داره خط دومم نمایان میشه دووییدم سمت ...

ایشالله تو شادیهای بعدیت.منکه میدونم تو چی میگی الان و چه حسی داری.ایشالله زودتر نی نیتو ببینی تا خیالت راحت بشه

کشمش نه مویز.بیشتر بخوری بدنت همون ۲۱ دونه رو جذب میکنه

آها چه جالب نمیدونستم راستی من ماه پیشم خواب دیدم ی خانومه که نمیشناختمش بهم میگفت تو بارداری فک کنم اون موقع هفته اول بود که همچین خوابی دیدم

آها چه جالب نمیدونستم راستی من ماه پیشم خواب دیدم ی خانومه که نمیشناختمش بهم میگفت تو بارداری فک کنم ...

منم خواب دیدم کلی تخم مرغ و جوجه اردک گذتشتن تو بغلم.همون میخواست خبر بارداریتو بده.فردا جواب آز گرفتی یه راست بیا همون گروهی که لینک دادم.پشت گوش نندازی باز