2777
2789
من از یوتیوب گوش میدم یه سوال این موج رادیویی که توش برنامه اجرا میشه رو رادیو معمولی میگیره؟!!!!

نه یه اپلیکیشنه باید دانلود کنی رو گوشی نصب میشه رادیو همراه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

من دلم شکست امروز😞 

زنگ زدم مامانم داشتیم حرف میزدیم گفت پاشید بیاید اینجا،داداشم گفت اماده شید الان میام دنبالتون،من همونجوری که حرف میزدم اومدم لباس بردارم واسه بچم شنیدم بابام ازونور گفت چه خبره هی میرید دنبالش میاریدش اینجا؟هر روز میگید بیاد😞😞😞😞 

مامانم یواش بهش میگفت هیییس،چیکارشون داذی؟دلمون تنگشون شده و این حرفا،من بعد از یه فته دیشب نیم ساعت رفتم سر زدم آخر شبو برگشتیم،

خداحافظی کردم،دوباره زنگ زدم به مامانم گفتم به داداش بگو نیاد،شوهرم زود میاد خونه یه چیزی درست کنم واسش

حالا شوهرمم ساعت ده شب میاد😞😞😞

اصلا بغض گلومو گرفت

الان من گوش بدم به حرفای هلاکویی تاثیری روی حالم داره؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم شکست امروز😞  زنگ زدم مامانم داشتیم حرف میزدیم گفت پاشید بیاید اینجا،داداشم گفت اماده ش ...

خیلی حس بدیه عزیزم😢

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

من دلم شکست امروز😞  زنگ زدم مامانم داشتیم حرف میزدیم گفت پاشید بیاید اینجا،داداشم گفت اماده ش ...

باید همون موقع به مامانتون میگفتید صداتونو بذاره رو بلندگو و به باباتون میگفتین نمیدونستم تو خونه خودمم مزاحمم.چرا به روشون نمیارید وقتی ازشون ناراحتید

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
باید همون موقع به مامانتون میگفتید صداتونو بذاره رو بلندگو و به باباتون میگفتین نمیدونستم تو خونه خو ...

پدرمه،سی سال زحمت کشیده واسم،شاید امروز حوصله نداشته،شاید خسته بوده،شاید چون صاحبخونه گفته بلند شید عصبیه،دلیل نمیشه من زحمات این همه سال رو زیر سوال ببرم،من گفتم دلم یهو شکست،دلیل نمیشه دل اون رو هم بشکنم که😞

برو گوش بده برگات میریزه

زنگ میزنن بهشون تجاوز شده و  ....

انقدز سختی کشیدن که سختیای من و تو درمقابلش کشکه

پدرمه،سی سال زحمت کشیده واسم،شاید امروز حوصله نداشته،شاید خسته بوده،شاید چون صاحبخونه گفته بلند شید ...

همه حرفاتون درسته عزیزم .من تو شرایط شما نیستم 

انشالله مشکلشون زود حل بشه

حال دل شماهم خوب بشه

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

عزیزم اشکال نداره شاید پدرتون خسته بوده حوصله نداشته یه چیزی گفته 

خوش به حالت هنوز مامانت میگه بیا, داداشت میخاد بیاد سراغت, پدرتونو دارید, برای من همه ی اینا حسرته 

اشکال نداره خودتو اذیت نکن یه روز دیگه میری فقط برا سلامتی پدر و مادرت دعاکن

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

نه برو تاپیک قبلی من بخون که مامانم یه لقمه غذا به بچه ام نداده ببین چند درجه بهتر از منی حالت خوب میشه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
پدرمه،سی سال زحمت کشیده واسم،شاید امروز حوصله نداشته،شاید خسته بوده،شاید چون صاحبخونه گفته بلند شید ...

خخخخ بابا من جلو خودم بهم گفت پاشو برو بچه ات هم ببر 

یا میرم بعدش که دارم میرم خونه میگن هان خدا خیرت بده این بچه ات هم ببر برید خونه 

اکثرا هم تنهام و دست تنها حتی خریدای بیرون خونه و کارا هم با خودمه با دوتا بچه کوچیک پدرم یه بار نگفته شوهرت نیست میخوای نون بگیرم براتون ؟ خونمونم نزدیکه 

در کل اینا رو گفتم دلت باز بشه بگی وای چه خانواده خوبی دارما ملت چه زندگیایی دارن 😁