2777
2789
قربونت گلم انشالله بخری ب خوشی استفاده کنی  حالا من درگیر غذاسازم نمیدونم چ مدلی بگیرم

ممنون گلم

غذاساز نمیدونم والا چه مارکی خوبه. فقط حواست باشه تقلبی زیاده قبلش تحقیق کن ببین اصلا اون مارکه غذاساز داره؟ مثلا من سرخ کن بوش دیدم ولی بعد که تحقیق کردم فهمیدم بوش اصلا سرخ کن نداره و اینا همش تقلبیه

راجب خرد کن عرشیا اطلاعی ندارید که چطوره؟

و همینطور آبمیوه گیری بنظرتون چه مارکی خوبه با توجه به اینکه الان همه جنس ها چینیه؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ممنون گلم غذاساز نمیدونم والا چه مارکی خوبه. فقط حواست باشه تقلبی زیاده قبلش تحقیق کن ببین اصلا اون ...

خرد کن ارشیا دارم متاسفانه تیغش شکست 

حجمش خیلی کمه تیغش عالی بود ولی کوچیکه 

چای سازشو اسپرسو ساز تستر نونش همزنش دستگاه گریلش 

اینا همه مارک عرشیان 

تیغش الان فک کنم ۶۰۰قیمتشه 

نگرفتم گفتم ی بزرگتر بگیرم

خرد کن ارشیا دارم متاسفانه تیغش شکست  حجمش خیلی کمه تیغش عالی بود ولی کوچیکه  چای سازشو ...

عه جدی؟ یعنی تیغشون انقدر ضعیفه؟ بعد چند وقت شکست؟ گارانتی مگر نداره که رایگان درستش کنن؟

چه مارکی خوبه که میخوای بگیری؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خرد کن ارشیا دارم متاسفانه تیغش شکست  حجمش خیلی کمه تیغش عالی بود ولی کوچیکه  چای سازشو ...

من از نزدیک دیدم توی مغازه حجمش بنظر خوب میومد. نمیدونم شاید مواد داخلش ریخته بشه تازه سایزش به چشم میاد

من از نزدیک دیدم توی مغازه حجمش بنظر خوب میومد. نمیدونم شاید مواد داخلش ریخته بشه تازه سایزش به چشم ...

ن کمه 

مادرم اینا دارن خوب بزرگه 

والله تیغش خوب تیزو محکم بود نمیدونم چی شد از گارانتیش گذشته بود

ی پیجی هست شهر خودمون اهواز یکی گذاشته ووگاتی ۱۲۰۰قیمتشه شاید اونو بگیرم

ن کمه  مادرم اینا دارن خوب بزرگه  والله تیغش خوب تیزو محکم بود نمیدونم چی شد از گارانتیش ...

ممنون عزیزم

سلام 

من اول زودپز برقی عرشیا گرفتم دو دیگ...بعد آب مرکبات گیری و سرخ کن گرفتم از همین برند ... عصاره گیر و سرویس قاشق چنگال هم گرفتم ... انصافا محصولاتش حرف نداره .... می‌خوام خردکن کن و آسیاب هم بگیرم 

من با همسرم دیروز رفتم بازار ،نمایندگیش بود و تمام اجناس و تا سه سال ضمانت میداد

سلام عزیزم میشه بگید کجا رفتید خیلی دنبال نمایندگی گشتم پیدا نکردم

خدایِ خوبم سلام،ومن به عادت همیشگی ام، پر از حرفم برایت،حواست را کمی به من میدهی امشب!؟مرا ببخش که لبریز شده ام از شکایت؛برایِ روزگارِ مردمم؛که می بینم حالشان خوب نیستو کاری از دستم بر نمی آید،برایِ معصومیت هایی؛که بی رحمانه،قربانیِ رذالت می شوند،بچه که بودم دنیایت قشنگ تر بود،با دنیایت چه کردند؟!مهربانا؛تویِ دلت چه می گذرد؛وقتی این روزهایمان را می بینی؟!من به جایت بغض می کنم،من به جایت اشک می ریزم،فدایِ نگاه کردنت،تو فقط تماشا کن،خدا که گریه نمی کند!!خدا قوی تر از این حرف هاست!ما که خدا نیستیم،ما زود بغضمان می گیرد،ما زود کم می آوریم،خودت که می بینی!این گره هایِ کورفقط با دستانِ تو باز می شود!تمامِ دلخوشیِ این روزهایمان تویی،جز تو فریاد رسی نداریم!جانِ تمامِ پاکی ها؛می شود کمی بیشتر هوایمان را داشته باشی؟!‌از تو چه پنهان؛اوضاعمان هیچ جوره خوب نیست!