من خودم با شیر گاو درست میکردم فرنی بچمو.از ۴ ماهگی هم بهش دادم ماشالله همه چیش عالی بود.دکترم بردم گفت خوبه..اگه میتونی شیر پاستوریزه پاکتی هست ازونا بگیر اوایل بعدش منکه از ۵ ماهگی شیر کیلویی بهش دادم..یه بار بده ببین دل درد نشد بده..
تو یه ظرف شیر بریز اندازه یک لیوان یک قاشق مرباخوری یا دوتا بهش آرد اضافه کن..یه بار درست کنی متوجه میشی چقد آرد برنج میخواد.. بزار رو شعله مدام هم بزن که نگیره.. یک تیکه نبات سفید بدون زعفرون و یکم گلاب بهش اضافه کن دل درد نگیره.مزشو نگا کن زیاد شیرین نباشه.میتونی بادوم درختی رو تو آب داغ بذاری پوسشو بگیری بذاری خشک بشه آسیاب کنی بریزی یکم تو فرنیش هم خوشمزه میشه هم مقوی..
من از ۴ ماهگی به بچم اینجوری درست کردم.متخصص کودکانم گفت خیلی خوبه.ماشالله تپل شده بود